Kalakutų uodegos, vištų pėdos, kiaulių pūslės ir daugybė kitų subproduktų, kurių paprastai nepamatysi prekybos tinklų lentynose. Pasak pardavėjo, lietuviai ir, ypatingai restoranai bei pas mus gyvenantys kinai atrado šiuos gaminius.
subproduktai
3 straipsnių
8-ajame Centrinės ir Rytų Europos ir Kinijos vyriausybių vadovų forume buvo pasiektas susitarimas - Kinija atveria savo rinką lietuviškai žemės ūkio produkcijai.
Dabar vyrauja tendencija liaupsinti liesą mėsą ir dar pageidautina, kad ji nebūtų raudonos spalvos. Taigi – geriausias pasirinkimas: paukštiena. Ir ne bet kuri paukščio dalis, o būtent filė! Vargu, ar kas nors rekomenduoja valgyti vištų sparnelius ir kojas, ką jau kalbėti apie patarimus vartoti inks...