Itin rekomenduojame pasigaminti daržovių sultinio. Tai puikus patiekalas švenčių vaišių nualintam organizmui. Prie daržovių sultinio patiekite ir kruasanų su špinatais ir varške.
Sultiniai
6 straipsnių
10 legendinių restoranų, atėjusių iš okupuotos Lietuvos laikų: čia galėjo valgyti dar Užkalnio tėvai, ir jie tebeveikia (4)
„Nykštukas“ Vilniuje, „Du gaideliai“ Kaune, sostinės elito ir bohemos nutupėtos vietos: „Literatų svetainė“, „Palanga“, „Dainava“, „Erfurtas“, pagaliau, karštos bandelės su pienu Vilniaus Rotušės aikštėje (kuri tada vadinosi Gorkio gatve) – buvusių ir išnykusių vietų yra taip daug, kad kartais gali ...
Nors lietuviai dažniau renkasi mėsą, gardžiai žuvienei atsispirtų retas. Jos ruošimas atrodo gana sudėtingas, jei nesate to darę, o kad viskas būtų daug paprasčiau ir suprantamiau, atskleisime visus jos gaminimo triukus.
Sveiki, nekaloringi, maistingi, naudingi sveikatai. Vertingųjų sultinių savybių sąrašą galima būtų tęsti ir tęsti: ne veltui šis maistas neabejotinai vadinamas laiko patikrintu, energijos suteikiančiu, organizmo veiklą gerinančiu ir žiemą sušildančiu patiekalu. Juos ypač lengva, greita ir itin ekono...
Įsisiautėjant šaltojo sezono negalavimams – šilto sultinio puodelis nuims juos it ranka. „Uždegimą malšiantis viralas pasižymi unikaliomis savybėmis, todėl ne be reikalo dar nuo seno laikytas natūraliu antibiotiku“, – sako VUL Santaros klinikų gydytoja dietologė Justė Parnarauskienė. Verta atkreipti...
Tikrai nereikia priminti, kas mūsų visų laukia jau vos už kelių dienų. Taip, gražiausios žiemos ar net metų šventės jau visai čia pat, bet dar liko kelios darbo dienos, kurias taip pat galima praleisti šventiškai, pvz. išbandant naują pietų pertraukos vietą. Nepatikėsite, bet toks įprastos dienos ru...