Kažkada esu apie šį restoraną rašęs. Jo neturėtų būti, bet jis vis tiek yra Vilniuje, ir, kad ir kaip būtų keista, gyvena jau daug metų.
Sushi Stop
7 straipsnių
Kartais būna taip, kad žmonės dirba visai ne tai, kas jiems geriausiai gaunasi. Yra Seimo nariai ir Vyriausybės atstovai, kuriems reikėtų būti pramogų versle ir linksminti žmones. Yra aktorės, kurioms geriau reikėtų dirbti elektrikėmis, nes gerai lemputes sukioja. Yra tie, kas aiškina, kad pas mus l...
Japonų gaminamų sušių lietuviai nevalgytų: paruoškite tokius, kurie tiktų net ant šventinio stalo (43)
Prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje staiga išpopuliarėję sušiai vis dar madingi ir mėgstami ne tik per pietus, bet ir ant įvairių švenčių stalo, tikina „Sushi Stop“ šeimininkas Simas Krasniakovas. „Sušiai – ne tik madingas, bet ir sveikas patiekalas, kuris itin tinka įvairiems vakarėliams. Neabejoju, ka...
Prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje staiga išpopuliarėję sušiai vis dar madingi ir mėgstami ne tik per pietus, bet ir ant įvairių švenčių stalo, tikina „Sushi Stop“ šeimininkas Simas Krasniakovas. „Sušiai – ne tik madingas, bet ir sveikas patiekalas, kuris itin tinka įvairiems vakarėliams. Neabejoju, ka...
Žinote, kokia blogiausia mintis pasaulyje, atidarinėjant restoraną? Sakyti „padarom taip, kad visiems patiktų, ir kiekvienas rastų kažką sau“. Arba kai sako „visko po truputį“.
Populiarios Vilniaus kavinės „Don Simon picos namai“ ir „Sushi Stop“ priėmė „Manekenų iššūkį“ ir vos per vieną minutę parodė, kaip atrodo jų darbo kasdienybė.
Pastaruoju metu pasaulis kraustosi iš proto dėl įvairių iššūkių, kurie nuvilnija per socialinius tinklus tarsi virusas. Visai neseniai internetą užvaldė manekenų iššūkis (angl. mannequin challenge), kuriame įamžinami žmonės sustingę savo kasdienėje veikloje.