Prancūziška svogūnų sriuba, valgytojų vertinimu, yra viena gardžiausių. O įdomiausia, kad ingredientų reikia visai nedaug. Prancūziška svogūnų sriubą papuoškite čiobreliais.
svogūnų sriuba
7 straipsnių
Turbūt nėra virtuvės, kurioje tarp maisto produktų nerastume svogūnų. Juos tapo įprasta naudoti praktiškai visuose gaminiuose – ruošiant salotas, troškinius ar patiekalus iš mėsos. Kulinarai pabrėžia, kad net ir nedidelė dalis svogūno keičia gaminio skonį – jam priduoda aštrumo ir aitraus kvapo gūsį...
DELFI Maistas ir toliau tęsia fotoreportažų ciklą „Vakarienė už 3 eurus“, kurio tikslas parodyti, kaip galima pasigaminti skanų ir puikiai atrodantį maistą vos už 3 eurus. Ir net ne vienam, o dviem!
Jei dar nesate ragavę šios tradicinės prancūzų sriubos, neskubėkite pradėti raukytis – taip daugelio nemėgstamų visą patiekalą akimirksniu sugadinančių minkštų virtų svogūnų lėkštėje nerasite. Čia jie ilgai ir kantriai karamelizuojami ir dovanoja visą puokštę nepamirštamų skonių. Ne veltui šis patie...
Tikras prancūzų virtuvės pasididžiavimas – svogūnų sriuba: vienas gardžiausių ir pigiausių receptų (41)
Jei dar nesate ragavę šios tradicinės prancūzų sriubos, neskubėkite pradėti raukytis – taip daugelio nemėgstamų visą patiekalą akimirksniu sugadinančių minkštų virtų svogūnų lėkštėje nerasite. Čia jie ilgai ir kantriai karamelizuojami ir dovanoja visą puokštę nepamirštamų skonių. Ne veltui šis patie...
Interneto platybėse ir įvairiose kulinarinėse knygose apstu įvairių receptų, kuriuose vienas iš ingredientų – alkoholiniai gėrimai. Taurelė amareto – gaminant itališką skanėstą tiramisu, taurė baltojo vyno verdant tobulą rizotą, alaus marinatas – minkštiems šašlykams. Tačiau nenorintiems naudoti ar ...
Verdame puikiąją klasikinę svogūnų sriubą – tikrą tradicinės prancūzų virtuvės legendą – naudodami pačias veiksmingiausias, tačiau kartu ir paprasčiausias gudrybes.