Sweet root

8 straipsnių

Kristina Pališkytė

Išskirtinio lėtojo maisto restorano Užupyje „Sweet root“ įkūrėjas Sigitas Žemaitis sako, kad lietuviškos gastronomijos pagrindas formuojasi būtent čia ir dabar: Lietuvoje, ypač Vilniuje, atsiranda vis daugiau restoranų, kyla jų lygis, be to, žmonės pradeda pažinti ir gerbti virtuvės šefo profesiją. ...

the Lithuania Tribune

The third edition of The White Guide Nordic was launched today, in Stockholm. More than 300 journalists and restaurateurs took part in the event. The new guide covers the 325 best restaurants in Denmark, Sweden, Norway, Finland, Iceland, the Faroe Islands and Greenland the organisers reported.

Birutė Davidonytė

Viename Vilniaus restorane naudojama daug keistų produktų, kuriuos lietuviai seniai pamiršo arba tiesiog laiko piktžolėmis. Virėjai naudoja sezoninius produktus, todėl žiemą ar rudenį restorano lėkštėje nerasite pomidoro, bet kartais galite surasti dilgėlės viršūnėlę.