Pasiilgote mėsytės? Naminių kulinarinių eksperimentų guru Tadas Ustinavičius šį kartą pasiruošęs gerokai išbandyti jūsų kantrybę, tačiau ilgos laukimo valandos tikrai atsipirks.
Tadas Ustinavičius
16 straipsnių
Puikiai suprantate: ruošiantis Naujųjų metų sutikimui mažiausiai norisi laiką leisti prie puodų ir keptuvių. Tačiau skrandis įnirtingai prašo ko nors nekasdieniškai. Naminio maisto guru Tadas Ustinavičius siūlo išeitį – kiaulienos šonkauliukus su medumi.
Šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius nusijuosė prijuostę ir estafetės lazdelę vienam patiekalui perdavė savo sutuoktinei Linai. Ypatingai stebėtis tuo nereikėtų – šį kartą skaitytojai bus lepinami bandelėmis, kurias, kaip žinoma, ypatingai skaniai paruošia dailiosios lyties atstovė...
Niūrus lapkričio sekmadienis, skrandis tiesiog maldauja kažko neįprasto, šiek tiek pikantiško skonio patiekalo. Naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius jums skuba į pagalbą ir šiandien gamins tailandietiškus žuvies maltinukus.
Šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius nusitaikė į makaronus ir ketina juos paruošti tokius, kad bus galima liežuvį praryti. Tačiau, kaip visada, prieš palaimingąją maisto skanavimo akimirką, mūsų laukia paruošiamasis procesas.
Britai didžiuojasi savo „fish and chips“, tačiau jei jie sužinotų, kaip menkę su bulvėmis savo virtuvėje sugeba pagaminti kulinarinių eksperimentų mėgėjas Tadas Ustinavičius, jie liktų ne tik priblokšti, tačiau ir iki paskutinio padažo lašelio nusilaižytų savo piršus.
Šį kartą atėjo metas rimtam patiekalui – tokiam, kad prisikimšus skrandį, norėsis ir diržą labiau atlaisvinti, ir ant minkštasuolio prigulti: namudinio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius jau peša vištą ir netrukus kvies prisėsti prie stalo.
Koks gi ruduo be patiekalų iš bulvių? Tačiau šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius čiumpa į rankas ne tradicinius lietuviškus šakniavaisius, o jo giminaitę – saldžiąją bulvę.
Dabar, kai siaučia Europos vyrų krepšinio čempionato virusas, Lietuvos vyrų armija vakarais priglunda prie televizorių ekranų, atsikemša alaus butelį ir ….Ką, ir vėl pabodusi (bet, tiesą sakant, niekada neatsibostanti) kepta duona? Na jau ne. Šį kartą namudinio maisto ekspertas Tadas Ustinavičius ju...
Atėjo ruduo – metas paruošti ką nors skanaus iš to, ką mums šį sezoną dovanojo gamta. Ir šį kartą naminio maisto entuziasto Tado Ustinavičiaus akiratyje atsidūrė svogūnai. Tadas pasiraitoja rankoves ir tuoj Jums pateiks tokį patiekalą, kurį kirsite nuo lėkštės nepakeldami akių.
Per miško gėrybių sezoną nepateikti portalo vyriskai.lt skaitytojams jokio recepto būtų tikra nuodėmė. Tad šį kartą naminio maisto ir kulinarinių eksperimentų mėgėjas Tadas Ustinavičius siūlo paragauti grybų sriubos.
Šį kartą naminio maisto guru Tadas Ustinavičius paliko savo jaukią virtuvę, esančią Vilniaus daugiabutyje, ir pasiraitojęs rankoves griebėsi populiariausio vasaros iškylų patiekalo – šašlykų.
Ką darote, jei užsinorite kibinų? Sėdate į automobilį ir važiuojate į Trakus. Jums pasisekė, jei gyvenate Vilniuje ar netoli kibinų sostinės. O ką daryti tiems, kurie gyvena toliau? Nenusiminkite – naminio maisto enztuziastas Tadas Ustinavičius ir jo gyvenimo draugė jau pasiraitojo rankoves ir ketin...
Sunku suskaičiuoti, kiek kartų čeburekai kilo į populiarumo aukštumas, o paskui vėl skaudžiai krisdavo žemyn ir tapdavo bene labiausiai pajuokiamu užkandžiu. Tad šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius pasiraitojo rankoves ir užsibrėžė tikslą iškepti tokius čeburekus, jog ir pats Andr...
Naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius tęsia savo kulinarinius eksperimentus namų virtuvėje. Šį kartą mūsų laukia ypatingas užkandis. Pasiruošę?
Naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius šį kartą gamino jautieną raudoname vyne. Dieviškas skonis! Norite pamėginti patys pasigaminti šį patiekalą? Nusipirkite reikalingus produktus, ir, prisėdę prie vyriskai.lt, atidžiai sekite, kaip virtuvėje darbuojasi Tadas.