Artėjant gražiausiai pavasario šventei, daugelis jau verčia receptų knygų lapus ir ieško idėjų, kuo nudžiuginti šeimos narius. Pavasaris į kasdienį mitybos racioną atneša daugiau lengvumo, tad ir gausiai nukrauti šventiniai stalai gali džiuginti sočiais, tačiau sveikesniais patiekalais.
tarta
5 straipsnių
Konditerijos profesionalo Ali Gadžijevo receptas – lazdyno riešutais kvepianti tarta su daug kremo, kur šokolado ir riešutų skoniai maišosi su uogų gaiva.
Šiaip aš nesu labai didelė desertų su kriaušėmis mėgėja, bet ši tarta yra tokia skani, traški, kad paragavus vieną gabalėlį norisi kartoti ir antrą, trečią… Tartos paruošimas yra visiškai paprastas, pavyks net ir tiems, kas nekepa jokių pyragų ar pyragėlių. O ir ingredientų tartai tereikia vos kelet...
Pažinkite pasaulio šalių virtuvę neiškeldami kojos iš namų. Šį kartą kviečiame išbandyti tradicinį prancūzų virtuvės patiekalą – tartą su svogūnais.