Paruoškite lašišos tartarą su avokadu – bus nuostabūs pusryčiai. Palankūs sveikatai ir tikrai gardūs. Patiekite lašišos tartarą ant skrebučio, puošdami virtais putpelių kiaušiniais ir ikrais.
tartaras
4 straipsnių
Nors žuvies bei jūros gėrybių asortimentas išties platus, mitybos specialistai atkreipia dėmesį, kad šių produktų lietuviai vis dar suvalgo gerokai mažiau, nei reikėtų. O juk žuvį pasigaminti galima išties įvairiai – kepti, troškinti ar mėgautis kitais jos patiekalais. Vienas iš jų – abejingų nepali...
Alfas pagamins patiekalą taip, kad ne tik tartaro ir karpačo mėgėjai ieškos šaukšto jam paragauti (15)
Reikės: 6–8 mažų bulvyčių 2–3 skiltelių česnako 2–3 marinuotų aitriųjų paprikų 2–3 saulėje džiovintų pomidorų 1 mėlynojo svogūno Ryšelio kalendros Sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“ 3–4 ančiuvių filė 1 citrinos 10–20 ml Vusterio padažo 2 šaukštų gurmaniško majonezo „Mango Majo“ Aly...
Kas sakė, kad tartaras negali būti veganiškas? Štai jums ir tartaro su riešutais receptas.