Per didžiąsias metų šventes ant stalo turi puikuotis ne tik gardžios silkės ir ką tik iš orkaitės ištraukti sultingi kepsniai, bet ir išskirtiniai desertai – tortai, pyragai ar kiek sveikesnės saldumynų alternatyvos.
Thiery Lauvray
3 straipsnių
Rudenį, subjurus orams, norisi vis daugiau laiko praleisti namuose, gaminant gardžiausius patiekalus. Tam dėkingas ir gausus daržovių derlius. Nors įvairiaspalves daržo gėrybes dažniausiai esame įpratę patiekti prie mėsos ir žuvies patiekalų, jos gali pasitarnauti ir gaminant originalius desertus, k...
Kiekvienos šalies virtuvė – savotiškai unikali, stebinanti ir įdomi. Tą patį apie mūsiškę galėtų pasakyti ir Lietuvoje ne vienerius metus gyvenantys prancūzai Thiery Lauvray ir Guillaume Laudetas. Abu juos į mūsų šalį atlydėjo meilė, tačiau šį kartą su vyrais iš Prancūzijos kalbame ne apie širdies r...