Patekusi į eismo įvykį žuvo populiari Ukrainos tinklaraštininkė Ana Žuk, geriau žinoma slapyvardžiu Annette. Tragiška nelaimė įvyko sausio 24 d. greitkelyje Charkivas–Kyjivas. Influencerės gyvybė užgeso tuoj po transporto priemonių susidūrimo: patirti sužalojimai atėmė net ir menkiausią viltį išgyve...
tinklaraštininkė
65 straipsnių
Pirmadienio rytą ne vienas nubudo su kraupia žinia – šalia namo Vilniuje nukrito lėktuvas. Teigiama, kad juo skrido keturi žmonės, du pilotai ir du darbuotojai. Vienas žmogus žuvo. Šalia namų aidinčias sostinės tarnybų sirenas girdėjo ir žinoma tinklaraštininkė, laidos „Paprasta gaminti“ vedėja Kari...
Turkijoje tragiškai žuvo influencerė, „gražiausia rusų motociklininkė“ MotoTanya: sekė milijonai (25)
Rusijos motociklininkė ir tinklaraštininkė Tatjana Ozolina, geriau žinoma kaip „Mototanya“, žuvo per avariją Turkijoje. Tai paskelbė „Telegram“ kanalas „Shot“.
Po plastinės operacijos mirė garsi brazilų tinklaraštininkė Aline Ferreira, socialiniuose tinkluose rašiusi apie madą ir keliones. Mirties priežastis – išplitusi infekcija, pranešė leidinys „Correo Brazilenze“.
Eliza – apie artimuosius sužavėjusį plovą: jei norite mėgautis biriu ir drėgnu patiekalu, nepamirškite 2 taisyklių (1)
Kiekviena šeimininkė ar šeimininkas turi savo receptus. Maisto tinklaraščio „Vienkiemio virtuvė“ autorė Eliza Bielinė šiandien noriai dalijasi savo plovo variantu. Nors tai gana paprastai paruošiamas patiekalas, vis tik porą niuansų reikia žinoti – norint gauti patį geriausią rezultatą.
Augustė atliko eksperimentą – iškepė 2 rūšių tinginių čeburekus ir pasakė, kurie gerokai skanesni (1)
Sumaniusi palepinti šeimą gardžiu užkandžiu, maisto tinklaraščio „Ragautoja“ kūrėja Augustė Sudeikienė nutarė pagaminti dviejų rūšių tinginių čeburekus. Gamyba – itin paprasta, o iškepus gana greitai paaiškėjo ir nugalėtojas.
Pasidalijusi namuose raugiamų daržovių nuotrauka tinklaraščio „Virtuvinės šėlionės“ autorė Vaiva Čaplikienė sulaukė ne vienos sekėjos laiško su prašymu papasakoti, kaip tai daryti. Patikinusi, kad procesas – itin paprastas ir greitas, vilnietė juo dalijasi ir su Delfi Maistas skaitytojais.
„Mamų virtuvės“ laidoje apsilankiusi tinklaraščio „Nėra blogo oro“ autorė Lina Vasiliauskienė tikina – keliauti su vaikais ne tik nesunku, bet ir kur kas smagiau. Tris dukras auginanti moteris be kelionių savo gyvenimo neįsivaizduoja – ar jos būtų užsienyje, ar Lietuvoje. Laidoje L. Vasiliauskienė d...
Jei rūpinatės savo mityba, stengiatės vengti perteklinio cukraus, dar nereiškia, kad Valentino dieną turėtumėte atsisakyti gardaus deserto. Maisto tinklaraščio „Takemetosainttropez“ kūrėja Viktorija Vaičekauskytė rekomenduoja pasigaminti „Twix“ primenančius batonėlius, – tik gerokai palankesnius sve...
Lietinius blynus kepame ne tik per Užgavėnes. Tad tuo vertingesnis bus šis patarimas, kuriuo dalijasi maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ autorė Zina Bružienė. Kaip kepti lietinius blynus, kad jie visada būtų plonut plonutėliai?
Nors maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ autorė Zina Bružienė nemėgsta svaidytis šabloninėmis frazėmis, tačiau iškepusi mielines bandeles su aguonomis ir ruošdamasi receptu pasidalyti su sekėjais, prisipažino įrašą norėjusi pradėti tokiais žodžiais: „Tokių jūs dar neragavote“. Tinklaraštininkė pir...
Nutarė pirmąkart gyvenime paruošti karką: senokai nevalgėme tokios, kur mėsa krenta nuo kaulo ir tirpsta burnoje (1)
Kas socialiniuose tinkluose seka maisto tinklaraščio „NerLin virtuvės džiazas“ kūrėją Neringą Lindman, žino, kad jos aistra – saldumynai. Tačiau nuolat naujovių ieškanti tinklaraštininkė išsikėlė tikslą – paruošti karką. Ir tokią, kad mėsa būtų minkšta ir sultinga.
Tinklaraštininkė Renata dalijasi sūrio iš jogurto receptu: pagaminti paprasta, o tekstūra ir skonis tiesiog sužavės (1)
Puikaus patiekalo idėją maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė Renata Šniolienė užmatė bemiegę naktį skaitydama receptus internete. „Ir jei receptas labai sudomina, tokį išbandau jau kitą dieną – esu labai nekantri šiuo klausimu. Rezultatas itin maloniai nustebino Renatą, dar daugiau – ir skon...
Maisto tinklaraščio „NerLin virtuvės džiazas“ kūrėja Neringa Lindman labai mėgsta medaus tortą ir moka jį pagaminti nepriekaištingą, tačiau nutarė patobulinti. O kai prieš kelerius metus internete išvydo medutį su kakava, jau žinojo, kaip tai padaryti. Tokio medaus torto idėja labai patiko ir Nering...
Zina iš Palangos taip iškepa vištą, kad net krūtinėlė – minkšta ir sultinga: gaila, kad šito recepto nežinojau anksčiau (3)
Maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ kūrėja Zina Bružienė nedažnai kepa vištą, tačiau šventėms kone visada ją patiekia. Tačiau prireikė laiko, kol Zina apjungė visas žinias ir patirtis ir tokiu būdu išgavo tobuliausią receptą kepti ne tik vištą, bet ir antį, žąsį, kalakutą.
Nors jums galbūt dar neužklydo mintis apie kalėdinį stalą, maisto tinklaraščio „Zinos virtuvėje“ autorė Zina Bružienė primena: vieną pyragą reikia kepti jau dabar. „Kai spalio mėnesį kažkur išgirstu džingelbelsus, tai iš pasiutimo prasideda neterminuotas migrenos priepuolis, bet Visiems šventiems pr...
Vėsesnis oras diktuoja savo sąlygas ne tik drabužinei, bet ir virtuvei. Natūraliai norisi šiltesnio, tonizuojančio maisto. Ir čia labai gelbsti faršas. Maisto tinklaraščio „Valgė spalvė“ autorė Živilė Stumbrienė pasakoja, kad šeimoje patiekalus iš faršo mėgsta tiek mažas, tiek didelis. Tiesa, visi t...
Restoranas namų virtuvėje: vienas gardžiausių patiekalų iš virtų bulvių, kurį paruošite vos per pusvalandį (4)
Jei daugeliui atrodo, kad patiekalų iš bulvių gaminimas atima daug laiko, maisto tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė tikina: pakaks ir pusvalandžio! Ir tai įrodydama Audronė Zemenskienė siūlo išbandyti artimųjų itin mėgstamų bulvinukų receptą.
Tinklaraščio „Raudona virtuvė“ kūrėja Skirmantė Sirevičienė pasakoja, kaip ruošia svarainių sirupą. „Mano mama taip ruošdavo kiekvieną rudenį, aš taip pat ruošiu, ir atrodo, čia viskas taip paprasta, bet iš susidomėjimo socialiniuose tinkluose suprantu, kad svarainiai nusipelnė atskiro įrašo. Sunkia...
Iš Panevėžio kilusi Berta Garuckė (36 m.) dienas leidžia kurdama turinį savo tinklaraščiui „Cukrinis avinėlis“. Jame mergina dalijasi pamėgtais receptais, dovanų, rankdarbių, veiklų idėjomis, o gimus dukrai tinklaraštį papildė skiltis „Mamos pasaulis“, kurioje Berta rašo apie motinystės džiaugsmus i...