Šiame nuolat besikeičiančiame ir įvykių kupiname pasaulyje kartais rasti akimirką naujiems įspūdžiams, skoniams ir patirtims. Kiekvieną darbo dieną 15 val. rodomos aktualijų laidos „Delfi diena“ vedėjos Kristina Pocytė ir Greta Klimkaitė susitiko „Delfi TV virtuvė“ studijoje ir pagamino gardžias užk...
užkandėlė
5 straipsnių
Mes, lietuviai, mėgstame bulves pačiais įvairiausiais pavidalais: ir keptas, ir virtas. Turime patį didžiausią patiekalų asortimentą: nuo tradicinių cepelinų, vėdarų ir apkepų iki įvairiausių blynų, apkepėlių bei salotų. Šį kartą jums siūlome bulvinių kukulių receptą!
Numesti keletą nereikalingų kilogramų galima ir sočiai valgant – reikia tik įtraukti į kasdienį racioną septynis produktus, kurie daro tikrus stebuklus (spartina medžiagų apykaitą ir neleidžia riebalams kauptis). Mažiau jūsų taip pamėgtų bulvių, makaronų, duonos ir bandelių, o daugiau mūsų siūlomų p...
Nori atsikratyti antsvorio – mesk velniop kalorijas. Išbandei 100 dietų, tačiau gelbėjimosi ratas ant pilvo ir toliau bado akis? O svoris krenta sraigišku greičiu? Nenusimink, nuo šiol kiekviena diena bus didelis žingsnis link tobulos figūros!
Bistro „1 dublis“ šefas ir savininkas Deivydas Praspaliauskas parodys Jums, kaip greitai pasigaminti žuvies užkandėlę.