Kieno ateitis šviesesnė – visavalgių ar veganų? Ar valgysime laboratorijoje augintą mėsą? Kodėl Lietuvoje nevalgome šunienos? Kokiu atveju veganas sutiktų valgyti mėsą? Šiuos ir kitus klausimus diskusijoje aptaria veganas ir mėsėdis.
Vadimas Amosovas
5 straipsnių
Ar jau žinote, ką kepsite ant grotelių šį savaitgalį? Jei ne, Vadimas Amosovas tikrai padės. Šiandien kartu su „Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui“ komanda grilio ekspertas gamina firminį savo patiekalą – iešmelius su chorizo dešra.
Vasara pamažu eina į pabaigą, tačiau grilio sezonas dar nesibaigia. Griliuose lietuviai aktyviai gamina ir rudenėjant, be to, vis dažniau leidžiasi ir į įvairiausias kulinarines keliones bei eksperimentuoja su receptais.
Nors vasara jau persirito į antrąją pusę, grilinti lietuviams dar tikrai nepabodo. Tik ką pasigaminti tokio, ko iki šiol dar neragavote? Grilio ekspertas Vadimas Amosovas idėjų niekuomet nepritrūksta ir šį kartą dalinasi ypatingu receptu. Kaip pats žada, tai bus tikra skonio bomba!
Atšilus orams lauke kepama mėsa tampa bene kiekvieno savaitgalio tradicija. Tačiau ar tikrai žinome, kaip tinkamai ją iškepti? Tam, kad mėsa idealaus skonio – galioja tam tikros jos paruošimo taisyklės.