Varškės apkepas

42 straipsnių

Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Ji gaminama pramoniniu būdu 2, 5, 9, 18 % riebumo ir liesa varškė, varškės sūreliai bei varškės sūriai.

Roma Macijauskaitė

Maisto tinklaraščio „Valgė spalvė“ kūrėja Živilė Stumbrienė – trijų atžalų mama, tad prireikus maistą moka pagaminti greitai ir skaniai. Alytiškei nesvetimas ir noras, kad namiškiai maitintųsi kuo sveikiau, todėl šiandien dalijasi varškės apkepo be miltų receptu ir tikina: paprasta, greita ir labai ...

2023.06.21 20:20
Roma Macijauskaitė

Varškės apkepas yra toks nuostabus patiekalas, kurį galima kepti tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek patiekti vakarienei. Varškės apkepo receptų – ne vienas ir ne du, tačiau vis pasigirsta gaminančiųjų nusiskundimų, kad apkepas neskanus, per sausas ar sukritęs. Tinklaraščio „Maisto mėgėja“ kūrėja Kr...

2022.12.09 16:58
Roma Macijauskaitė

Varškės apkepas yra toks gardus patiekalas, kad dažna šeima jį kepa kas savaitę. Mat jį mėgsta tiek didelis, tiek mažas. O kad neatsibostų, penkių maisto tinklaraštininkių paprašėme pasidalinti gardžiausiais savo varškės apkepais. Apkepas su razinomis, bananais, be manų kruopų ar su tropiniais vaisi...

2022.10.08 11:25