Velykų patiekalai

20 straipsnių

Velykų patiekalai – tai tradiciniai šventiniai valgiai, kurie suburia šeimą prie Velykų stalo. Margučiai, netikras zuikis, Velykų boba, įdaryti kiaušiniai ir įvairūs desertai – tik dalis gardžių pasirinkimų. Norite sužinoti daugiau? Čia rasite straipsnius apie Velykų receptus, skanias idėjas šventiniam meniu bei patarimus, kaip nustebinti artimuosius gardžiais valgiais. Tegul Velykos džiugina Jus dėmesio vertais patiekalais!

Audinga Satkūnaitė

Koks šventinis velykinis stalas be deserto. Saldžiam patiekalui siūlome pagaminti gardėsį, pavadinimu „Eklerinis tortas“, kurio kremas labai panašus į tą, kuriuo įdaromi šie purūs konditerijos šedevrai. Receptu sutiko pasidalinti mitybos specialistė, pirmųjų Lietuvoje ketogeninės mitybos mokymų auto...

2024.03.29 15:11

Surenkite artimiesiems nepamirštamą Velykų vakarienę ir jos metu patiekite minkštą ir gardžią bobą, kuri virs tikru vulkanu. 3 kiaušinių 100 g cukraus 125 g margarino „Kepiniams“ su sviestu 200 g kreminės varškės 140 g miltų 50 g kakavos 1 šaukštelio kepimo miltelių Marcipaninių saldainių pagal skon...

2021.03.25 11:21
Martynas Lapinskas, Robertas Narmontas Delfi.TV

DELFI TV kulinarinių laidų cikle įvairių Lietuvos restoranų virtuvių šefai ne tik atskleidžia savo sugebėjimus, supažindina su skirtingų šalių patiekalais, bet ir gamina tai, ką kiekvienas iš mūsų galėtų sėkmingai pakartoti savo namų virtuvėje.

2015.04.03 14:39

„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų. Šįkart Alfas išmokys Jum...

2014.04.16 09:16