Prieš du mėnesius Estijos Jervos apskrities „Botsman“ ūkyje įvyko stebuklas.
viščiukas
20 straipsnių
Kaip išpjaustyti viščiuko mėsą, kaip nesiterliojant nulupti česnaką ar vienu ypu pagriebti didelį kiekį miltų? Net devynios situacijos, kuriose jums gelbės virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimai.
Maisto tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė viščiuką dažniausiai kepa šventėms. O vištienos ketvirčius, kumpelius ar blauzdeles – dažniau. Viščiuką kepa rankovėje, sako, tai vienas mėgstamiausių ir patikimiausių būdų. Tinklaraštininkė yra atradusi metodą, kaip kepti, kad mėsa ...
Turint viščiuką ir norint jį supjaustyti dalimis, tai yra, atskirti krūtinėlę, blauzdeles, sparnelius, neretam kyla klausimas – nuo ko pradėti? Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip tai daro profesionalai. Patikėkite – nuo šiol viščiuko išpjaustymas jums nebekels rūpesč...
Savaitgalio pietums rekomenduijame išsikepti viščiuką su apelsinais. Nuostabus aromatas ir dar puikesnis skonis. Viščiuką su apelsinais kepkite apie valandą.
Kalėdiniu laikotarpiu daugelio virtuvėse dieviškus kvapus skleis keptas viščiukas. Kad viskas sklandžiai pavyktų, kviečiame pažiūrėti video medžiagą. Keptą viščiuką į stalą galite patiekti ir nepjaustytą.
Tviskanti glazūra, traški odelė ir sultinga vištiena, štai koks iškylos patiekalas taps tikra sensacija, žada Alfas Ivanauskas.
Alfas Ivanauskas parodė, kaip pasigaminti citrininį supersultingą viščiuką su keptomis vynuogėmis.
Alfas vienas namuose. Kaip be marinavimo iškepti patį skaniausią viščiuką ir greitai pagaminti naminį ledų tortą (16)
Šiandien laidoje Alfas nustebins visus tuos, kurie mėgsta keptą viščiuką. Virtuvės šefas parodys, kaip jį pagaminti greitai – be jokio išankstinio marinavimo. Ruošdamas paukštieną, jis sudės visus namuose turimus pagardus, o to rezultatas bus sultingas ir ypatingai gardus paukštis su traškia odele. ...
Tikra kvapų ir spalvų fiesta. Skonių ieškotojas Alfas Ivanauskas neabejoja – tokio gardaus ir sultingo viščiuko dar nebūsite ragavę. Nors ingredientų ir kiek daugiau, tačiau visus juos lengva rasti bet kurioje virtuvėje. Paragavus šio patiekalo tikrai norėsis šokti salsą.
Gruzijos vizitine kortele vadinamas viščiukas tabaka pasižymi ypatingu skoniu, kurio įgauna kepamas suplotas ir prispaustas prie kepimo paviršiaus. Šiam tradiciniam kaukazietiškui patiekalui sunku rasti abejingų, todėl pasiryžę jį pagaminti patys, neabejotinai pelnysite savo svečių simpatijas ir nuo...
Interneto platybėse ir įvairiose kulinarinėse knygose apstu įvairių receptų, kuriuose vienas iš ingredientų – alkoholiniai gėrimai. Taurelė amareto – gaminant itališką skanėstą tiramisu, taurė baltojo vyno verdant tobulą rizotą, alaus marinatas – minkštiems šašlykams. Tačiau nenorintiems naudoti ar ...
Kartais man patinka kepti visą viščiuką. Jo mėsos užtenka ir vakarienei, ir pietų dėžutėms, o kaulai lieka puikiam sultiniui. Šį kartą išbandžiau (ir įsimylėjau!) aromatingą ryškaus skonio kokosų piene troškintą viščiuką. Tie, kas sako, kad sveikas maistas beskonis, tikrai neragavo taip ruošto višči...
Trečiadienį prie Baltųjų rūmų atsirado pripučiamas viščiukas. Donu pavadintas viščiukas geltonais plaukais, aprengtas panašiai kaip Amerikos prezidentas Donaldas Trumpas.
Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant Kūčių stalo, kaip nustebinsime šeimos narius ir jaukiai praleisime laiką. Po advento laikotarpio, vištiena – dažnas ir puikus pasirinkimas proginei vakarienei. Bet ar žinote, kokią mėsą iš tikrųjų valgote ir kaip ją pas...
Dalinamės DELFI skaitytojos Neringos receptu - keptu viščiuku.
Paprasti žmonės tos žvaigždės. Nors dabar jie šildosi po šlovės ir pinigų saule, tačiau kažkada gyveno visai neprabangų gyvenimą... Kaip ir kiekvienas iš mūsų keldavosi anksti ryte ir koja už kojos keliaudavo į savo paprastus darbus.
Nors krizė, sudrebinusi mano šeimos ūkį, jau toli praeityje, bet pasekmės kaip cunamis siaučia ir negalvoja sustoti. Prieš krizinį laikotarpį parduotuvę siaubęs kaip riebus esesininkas, dabar, kažkada man iki kraujo žinomoje aplinkoje, jaučiuosi kaip Osvencime, bet šį kartą - kitoje tvoros pusėje.
Gegužę Jeruzalėje išsiritęs keturkojis viščiukas laukia lemties. Kilo diskusijos, ar jo mėsą galima laikyti košerine. Griežtai tradicijų besilaikančiame Jeruzalės Mea Shearim rajone prie mėsinės suplūdo daugybė žmonių pažiūrėti narve uždaryto viščiuko su 12 pirštų. Jis laukia lemties prie mėsinės, k...
Augintojai iš visos šalies atvežė savo paukščius į konkursą Kvala Lumpūre, tikėdamiesi laimėti piniginius prizus. Čia varžosi Malaizijos miniatiūrinių viščiukų rūšies „Serama“ atstovai. Mažučiai paukščiai kai kuriuose kaimuose naudojami astmos gydymui. Jų mėsa laikoma afrodiziaku. Pastaraisiais...