Jei jums įdomu išbandyti naujus receptus, kepkite šį vištienos filė kepsnį. Minkšta, sultinga mėsytė, o kepsnys – sotus ir itin gardus. Vištienos filė kepsnį patiekite su barbekiu padažu.
vištienos krūtinėlė
27 straipsnių
Meteorologai džiugina vasariškų orų prognozėmis ir niekur trauktis neketinančia šiluma, o tai reiškia, kad daugiau laiko leisime gamtoje, mėgaudamiesi gardžiais grilyje keptais patiekalais. Tiems, kurie kepsninėje planuoja čirškinti vištieną, turime šaunią idėją – mėsytė bus itin sultinga ir minkšta...
Ruošdami pietums vištieną troškinkite ją sultinyje – ji bus sultinga, prisigėrusi gardžių skonių ir aromatų. Šis patiekalas patinka ir vaikams. Troškintą vištieną patiekite, kol karšta.
Šis patiekalas – traškios vištienos burgeris – itin tiks vakarėlio, gimtadienio vaišėms ar savaitgalio popietei. Gaminkite prieš pat valgį, nes skaniausia, kai šilta. Traškios vištienos burgeris dar nieko nenuvylė.
Šitaip paruoštą vištieną galima valgyti karštą, galima – šaltą, galima dėti į pietų dėžutę ar neštis į iškylą. Patiekalas turtingas savo skoniais ir tikrai sotus. Vištienos tortilija tiks ir sulaukus netikėtų svečių.
Pasigaminkite naminių vištienos kepsnelių. Minkšti ir traškūs maltos vištienos gabalėliai patiks net patiems mažiausiems valgytojams. Patiekite vištienos kepsnelius su mėgiamu padažu.
Šis vištienos receptas tiks ieškantiems gardaus ir sveiko patiekalo pietums ar vakarienei. Spalvingas kepsnys neabejotinai patiks ir vaikams. Patiekite vištieną, apibarstę petražolėmis.
Jei esate labai išalkęs, jei laukiate svečių, o laiko ruošai neturite, rekomenduojame pagaminti sumuštinį su vištiena ir kario majonezu. Sumuštinis sotus, be to, jame yra daržovių. Ypatingo skonio sumuštinį su vištiena galite supjaustyti ir mažesniais gabalėliais bei pateikti į užkandžių stalą.
Vištienai paruošti – šimtas įvairausių būdų, o šiandien kviečiame gaminti vištienos krūtinėlę, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais. Minkšta mėsytė, gardžiame grietinėlės padaže. Iškepusią vištienos krūtinėlę, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais, papuoškite baziliko lapeliais.
Daugelis iš mūsų galėtume išleisti žymiai mažiau pinigų maistui, tačiau reikia žinoti, nuo ko pradėti. Vertėtų apgalvoti, kur ir kokius maisto produktus pirkti, o kokių vengti, jei norite gyventi taupiau.
Dažnai girdime pasisakymų, kad vištienos krūtinėlė sausa, ne tokia skani, kaip kitos vištienos dalys. Tačiau greičiausiai ragaujate netinkamai pagamintą ir perkeptą vištieną. Ją reikia tiesiog teisingai paruošti ir ji bus tikrai sultinga ir skani.
Išsiilgtas šiltasis metų laikas – puikus laikas iškyloms, kurias surengti galime tiek savaitgalį gamtoje, tiek bet kurią darbo dieną čia pat miesto parke. Ne taip svarbu kur ar su kuo, bet svarbiausias iškylų atributas visuomet yra maistas. Mėgaujantis juo gryname lauke, ne mažiau svarbus ir pateiki...
Vištienos krūtinėlę dažnas mėgsta dėl vertingų maistinių savybių ir lengvo paruošimo. Švelnus skonis taip pat leidžia ją derinti su įvairiausiais ingredientais ir atrasti daugybę skirtingų patiekalų. Tačiau ši mėsa greitai praranda drėgmę, tad neretai pagaminta ji tampa kieta ir sausa. Prekybos tink...
Alfas Ivanauskas vasarą ant grilio siūlo išbandyti keptą vištieną ir išdavė sultingiausios vištienos krūtinėlės su netikėtu įdaru receptą.
Dažnai mėgstu kepti vištieną orkaitėje, bet kartais nori ar nenori užsilieka jos likučių šaldytuve. Manau tai nutinka ne man vienai. Vienas iš variantų, kur panaudoti keptą vištieną – tai pasigaminti kremines vištienos salotas/mišrainę. O ją vėliau jau galima valgyti kaip tik patinka: užteptą ant sk...
Klasikiniai, visų mėgiami per vakarėlius ir taip pat puikiai tinkantys vakarienei, kai prie stalo susėda daugiau nei keturi asmenys.
Po persivalgymo periodo ieškome lengvų, bet kartu ištaigingų patiekalų, rašoma atsiųstame pranešime spaudai. Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas sako, kad nors ir žengsime į Kiaulės metus, norintys neapsunkinti savo skrandžių, turėtų rinktis patiekalus iš paukštienos.
Atrodytų, paradoksalu, kad vieną lengviausiai pagaminamų mėsų – vištieną – taip sudėtinga skaniai iškepti ant griliaus. Dažnu atveju vištienos šašlykas gaunasi sausas ir kramtant čeža tarp dantų. Yra kelios svarbios taisyklės, kuriomis vadovaujantis jums pavyks iškepti skanų, sultingą vištienos šašl...
Atšilus orams, vis daugiau žmonių susirūpina savo išvaizda ir sveikata, tad pradeda sportuoti ir atidžiau rūpintis mityba. Neabejotinai svarbiausia kiekvieno sportininko kasdienės mitybos dalis – baltymai. Mitybos eksperto ir trenerio Andriaus Pauliukevičiaus teigimu, vienas iš geriausių baltymų šal...
Jau išbandęs daugybę tradicinių Malaizijos virtuvės patiekalų, noriu su jumis pasidalinti didžiu atradimu – malaizietiškais šašlykais „satay“, kurių paragavęs norėjau dar ir dar. Nuo tada galvoje sukosi mintis tik apie tai, kaip gauti šio patiekalo receptą ir greičiau jį perduoti lietuviams, kol gri...