Iš pirmo žvilgsnio – labai paprasta, tačiau išties labai gardi yra šalta sriuba „Salmorejo“. Pomidorai ir česnakas – kas mėgsta šį derinį, tas neatsilaikys ir prieš šią sriubą. Šaltą sriubą „Salmorejo“ patiekite su vytintu kumpiu.
vytintas kumpis
12 straipsnių
Naujas receptas, kurį Alfas šią vasarą siūlo pasigaminti tiesiog grilyje. Neatsivalgoma pica, kuria norisi dalintis, o ją pagaminti pavyks kiekvienam.
Profesionalus virtuvės šefas Gian Luca šį kartą pasiūlė puikią idėją skaniai vakarienei ir įrodė, kad net tradicinė kiauliena gali būti patiekta įspūdingai. Jis iškepė kiaulienos išpjovą, įvyniotos į vytintą kumpį, medalionus bei pagardino juos orkaitėje karamelizuotais šalotiniais svogūnais. Virtuv...
Virtuvės šefo Ruslano Bolgovo receptas.
Paklauskite hamburgiečių, koks gi populiariausias jų miesto patiekalas, ir jie tuoj pat atsakys, kad ungurio sriuba. Ši sriuba išties yra įspūdinga ingredientų gausa bei įvairove. Nors XVIII a. šią sriubą virdavo tik iš žuvies, tačiau ilgainiui ingredientų skaičius didėjo. Dėl šios priežasties vokiš...
Grilyje kepta upėtakio filė gardinta parmos kumpu patiekiama kartu su grill buvyte ir obuolių bei baltojo vyno padažu. Labai lengvai pagaminamas tačiau turintis nepamirštamą skonį patiekalas, kuris nustebins kiekvieną grill patiekalų mėgėją.
Ispanijoje gyvuoja gausybė lengvų užkandžių, vadinamų Tapas. Jos yra dviejų rūšių: šaltos ir karštos. Kai kuriuose regionuose jos yra vadinamos kitais vardais, pavyzdžiui, Baskų krašte jos vadinamos pinčiomis.
Jei naudosite iš anksto paruoštą tešlą iš pilno grūdo miltų, perpus sumažinsite picos ruošimo laiką, be to, jūsų pica turės daug skaidulų. Pomidorai yra nekaloringi ir turi daug likopeno – su vėžinėmis ląstelėmis kovojančios medžiagos.