Sakoma, kad sunkiausia gyvenime įveikti įpročius. O kai kalbama apie maistą, išduoti save tampa tikra tragedija. Nebent absoliučiai keičiame kasdienę aplinką. Ir tai ne visada.
žalia žuvis
4 straipsnių
Manote, kad per atostogas egzotiškoje šalyje tiesiog privaloma paragauti tradicinės virtuvės patiekalų? Prieš darant tai Tailande, vertėtų pagalvoti bent du kartus.
Valgant sušius, kurių gamybai buvo naudojama termiškai neapdorota žuvis, galima užsikrėsti kirmėlėmis, kurios prisitvirtina prie žarnų ir sukelia didelį skausmą, vėmimą ir karščiavimą, žurnale BMJ perspėjo gydytojai, skelbia indepedent.co.uk.
Šiaurės rytų Tailande itin mėgstamas delikatesas, gaminamas iš žalios žuvies, gali turėti įtakos pavojingam kepenų vėžio atvejų augimui šiame regione, taigi norima dėl šio galimo pavojaus informuoti vietinius gyventojus.