žemaičių blynai

7 straipsnių

Žemaičių blynai – tradicinis lietuviškos virtuvės patiekalas. Tai riebaluose kepti bulviniai blynai, kurie gaminami iš virtų bulvių ir įdaromi mėsos, kopūstų ar kitokiais įdarais. Patiekiami blynai su grietine, sviestu ar spirgais.

Gaminame iš virtų bulvių – 16 receptų svajojantiems apie gardžius ir sočius pietus

Išskirtinėms šventėms – 10 lietuviškų patiekalų: niekas negalės atsispirti

9 receptai su raugintais kopūstais – valgysite, kad net ausys links, o kai kurie receptai taps tikru atradimu

9 bulvinių blynų receptai: su faršu, sūriu, varške ar pievagrybiais – visi tokie puikūs, kad sunku ir išsirinkti

Restoranas namų virtuvėje: vienas gardžiausių patiekalų iš virtų bulvių, kurį paruošite vos per pusvalandį

Eliza dalijasi pamoka, kaip pagaminti gardžiausius žemaičių blynus: nebijokite eksperimentuoti

Žemaičių blynai – dėl tokių gardžių pietų verta pasistengti

Žemaičių blynai su gardžiu padažu – laukia puikūs pietūs

Tradiciniai žemaičių blynai – gardžiuosis visa šeima

Žemaičių blynai su varške

Žemaičių blynai su rikotos sūriu

Žemaičių blynai su vištiena

Žemaičių blynai su grybų įdaru

Žemaičių blynai

Žemaičių blynai KITAIP - ypatinga bulvių tešla

Ruošiamės Užgavėnėms: Kristina dalijasi 9 blynų receptais – įtiks kiekvienam skoniui


Vakar viriau jautienos sultinį. Pasakysiu tiek, kad sultinys pavyko tobulai. Kadangi sultinį viriau iš jautienos kaulų, o ant kaulų liko mėsos, šeimai pasiūliau iškepti lietinius su mėsos įdaru Crepes arba lietiniai su vištiena ir cukinijomis.