Pristatydama receptą aktorė sakė, kad aitriųjų paprikų troškinys – pats paprasčiausias patiekalas pasaulyje. „Šis troškinys labai greit pagaminamas ir puikiausiai tinka pamaitinti mano jau peraugusius paauglius, nes yra be galo sotus“, – sakė R. Dominaitytė ir prisipažino, kad šį patiekalą gamina kiekvieną savaitę.

Reikės:

0,5 kg smulkintos kiaulienos ir jautienos

2 morkų

1 cukinijos

1 paprikos

1 didelio svogūno

2 česnako skiltelių

400 g raudonųjų pupelių

400 g smulkintų pomidorų

2 v. š. pastos

1 sultinio kubelio

smulkintos aitriosios paprikos

rozmarinų

druskos

Gaminame:

  1. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus.

  2. Šalia dedame griežinėliais supjaustytas morkas ir kepame vis pamaišydami.

  3. Toliau suverčiame supjaustytas paprikas, cukinijas.

  4. Apkepus daržovėms – eilė smulkintai mėsai.

  5. Galiausiai sudedame pupeles ir pomidorus arba jų pastą.

Skanaus!

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite laidos „Mamų virtuvė“ įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją