Pristatydama receptą aktorė sakė, kad aitriųjų paprikų troškinys – pats paprasčiausias patiekalas pasaulyje. „Šis troškinys labai greit pagaminamas ir puikiausiai tinka pamaitinti mano jau peraugusius paauglius, nes yra be galo sotus“, – sakė R. Dominaitytė ir prisipažino, kad šį patiekalą gamina kiekvieną savaitę.

Reikės:

0,5 kg smulkintos kiaulienos ir jautienos

2 morkų

1 cukinijos

1 paprikos

1 didelio svogūno

2 česnako skiltelių

400 g raudonųjų pupelių

400 g smulkintų pomidorų

2 v. š. pastos

1 sultinio kubelio

smulkintos aitriosios paprikos

rozmarinų

druskos

Gaminame:

  1. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus.

  2. Šalia dedame griežinėliais supjaustytas morkas ir kepame vis pamaišydami.

  3. Toliau suverčiame supjaustytas paprikas, cukinijas.

  4. Apkepus daržovėms – eilė smulkintai mėsai.

  5. Galiausiai sudedame pupeles ir pomidorus arba jų pastą.

Skanaus!

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite laidos „Mamų virtuvė“ įraše.