Žiūrovai skundžiasi, kad neišvydo Lietuvos plaukikų, o vietoj to jiems buvo pasiūlyta reklama.

Kritikos negailėjo ir laidų vedėjas Andrius Tapinas.

„TV3 yra rimtai nusiteikę pagerinti prasčiausio olimpiados transliavimo rekordą.

Pramazinti Rapšio pusfinalį, tada parodyti telefonu(?) iš tribūnų filmuojamą vaizdą ir prieš antrą pusfinalį, kuris lems, ar Danas išeis į finalą, išeiti į reklamą. Reikia sugebėt.

Dar Rūtą pramazinkit. Gerai, kad yra normaliai transliuojantis „Eurosportas“.

Bet svarbiausia, kad Danas finale!“ – savo socialiniame tinkle skelbė A. Tapinas.

Susidariusią situaciją paaiškino ir transliuotojas.

„TV3 atsiprašo visų Lietuvos žiūrovų dėl to, kad sekmadienio vakarą nepavyko parodyti Lietuvos plaukikų pasirodymų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Dėl šalyje šiuo metu kilusios audros Lietuva negalėjo priimti tarptautinio transliacijos signalo.

Olimpinių žaidynių transliacijoms naudojami iš palydovo priimimami signalai. Užėjus labai dideliam debesuotumui bei smarkiai liūčiai, palydoviniai signalai „užgęsta“ – signalų neįmanoma priimti. Užslinkus audros debesims, apie 19:20 val. signalai pradėjo trūkinėti, o nuo 20:50 visiškai dingo. Supratę, kad greičiausiai nebeturėsime plaukimo signalo, keitėme programą, ir laukėme, kada signalai atsistatys. Deja, jie vis dar neveikia. Dar kartą atsiprašome už šiuos techninius nesklandumus“, – komentavo televizijos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)