Pinta dėžė sudėti knygos, žurnalams ir kitokiems daiktams

Dėžių ir krepšių būna pintų iš įvairiausių medžiagų – toje gausoje rasite sau patinkančių variantų. Pintuose krepšiuose mėgstama laikyti įvairius asmeninius daiktus. O ką pasakytumėte apie malkas židiniui dideliame pintame krepšyje? Kitas variantas – knygos, žurnalai, albumai, sudėti į pintą krepšį šalia sofos, o ne ant staliuko.

Pinti krepšiai augalams

Pinti krepšiai augalams – ne naujiena. O ką pasakytumėte apie metalinį pintą krepšį oro augalams? Oro augalams nereikia žemės ar daug vandens, jie puikiai atrodys pintuose metaliniuose krepšiuose – pakabinkite virš stalo ar virš kriauklės, ir patalpa atrodys naujai.

Pinti krepšiai interjere

Pintos dėžės vonios kambaryje

Vonios kambaryje į dėžutes iš medinių vytelių gali įsimesti pelėsis. Tinkamesnis sprendimas vonios patalpai – plastikinių šiaudelių dėžės. Jų būna įvairiausių spalvų – rožinių, baltų, juodų ir kt. piktose dėžės padeda palaikyti tvarką. Jose galite laikyti svečių rankšluosčius, sudėti įvairius kosmetikos reikmenis, galiausiai laikyti šlepetes, kurias apsiaunate nusimaudę po dušu.

Užpildys tuščias erdves virtuvėje

Virtuvėje tarp spintelių ir lubų esančiose erdvėse dažniausiai tik kaupiasi dulkės. Išnaudokite šią vietą, įstatykite pintų dėžių, į kurias galima sudėti retai naudojamus daiktus. Kadangi virtuvėje būna garų, nuo viryklės kyla karštis, patartina naudoti medžiagines ar plastikinių vytelių dėžutes.

Pinti krepšiai interjere

Krepšiai su puošmenomis

Jau turite įsigiję pintų krepšių. Juos galima atnaujinti ir papuošti. Viena tinklaraštininkė pririšo prie pinto krepšio bumbulų iš siūlų ir jis tapo žaviu interjero akcentu. Kitos galimos puošmenos – kaspinai, medžiaginės gėlės ar netgi segtukai.

Pinti krepšiai interjere

Tvarkingos virtuvės spintelės

Palaikyti tvarką virtuvės spintelėse – užduotis ne iš lengvųjų. Jums pravers žemos, platokos pintos dėžės, į kurias galima sustatyti prieskonių indelius, aliejaus buteliukus ir kt. daiktus. Beje, nedidelėse žemose dėžėse galima laikyti žvakutes, rašiklius ir kt. smulkmenėles – tiesiog ant kavos staliuko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)