1. Skelbimas anglų kalba.

Vilniuje esantis „NAOS Baltic“ biuras, kuris vienija 3 prekinius ženklus, yra atsakingas už Baltijos šalių rinkodaros, pardavimo ir platinimo sritis. Šiuo metu įmonė terminuotai darbo sutarčiai ieško „Institut ESTHEDERM“ prekės ženklo vadovo (-ės), kuris bus atsakingas už:
* Rinkodaros biudžetą.
* Naujų produktų įvedimą į rinką.
* Bendradarbiavimą su kitais įmonės skyriais.
* Rinkodaros medžiagos įvairiems projektams kūrimą.
* Rinkodaros projektų įgyvendinimą pagal numatytą rinkodaros planą.
Atstovavimą išorinėms ir vidinėms suinteresuotosioms šalims.

Darbas Vilniuje. Siūlomas atlygis – 3400 Eur (bruto) + bonusai bei kiti priedai (nepatikslinami).
Darbo skelbimo maketas vizualiai patrauklus, švaraus neperkrauto stiliaus. Įmonė supažindina su savo prekės ženklais, pristato įmonės įkūrimo istoriją, veiklos pobūdį. Darbo pobūdį įmonė įvardina kaip misiją, aprašo pagrindines atsakomybes bei keliamus reikalavimus.

„Iš kandidato tikimasi bent 5 metų darbo patirties rinkodaros srityje (kosmetikos, FMCG arba OTC srityse), taip pat „Galiu padaryti“ požiūrio, savarankiškumo bei gebėjimo dirbti esant trumpiems terminams. Taigi, nusimato intensyvus, atsakingas ir dinamiškas darbas“, – pastebi CV–Online marketingo vadovė.

Įmonė laukia ne tik CV, bet ir motyvacinio laiško.

2. Mykolo Romerio universiteto Psichologinio konsultavimo skyrius 0,5–1 etato darbo krūviui, pastoviam darbui siūlo skyriaus vadovo (-ės) poziciją.

Darbo pobūdis:
• Koordinuoti skyriaus veiklą ir tobulinti procesus.
• Prisidėti prie vidinių teisės aktų rengimo.
• Konsultuoti universiteto bendruomenės narius (studentus ir darbuotojus).
• Skatinti psichologinį švietimą psichologinės gerovės, asmeninio augimo temomis, plėtoti psichologinės pagalbos prieinamumą.
• Inicijuoti prevencines programas, renginius, susitikimus su studentais, rengti informacinius lankstinukus aktualiomis temomis ir juos viešinti.

Darbas – Vilniuje.

Siūlomas atlyginimas: 1784–2052 Eur, bruto (nurodomas atlygis už pilną darbo krūvį).
MRU prisistato su įvaizdiniu vaizdo klipu, o patį darbo pasiūlymą aprašo trumpai ir konkrečiai. Reikalavimus sudaro vos keturi punktai, svarbiausias iš jų – aukštasis išsilavinimas (psichologijos magistro laipsnis).

Tuo tarpu naudų krepšelis aprašomas itin detaliai:
• Suteiksime patogią darbo vietą ir rūpinsimės emocine gerove; sudarysime sąlygas nuotoliniam darbui, kai tą leidžia darbo pobūdis (dalį konsultacijų, klientams sutikus, organizuoti nuotoliniu būdu);
• Suteiksime galimybę nemokamai sportuoti treniruoklių salėje, lankyti pilates, fitness, jogos, krepšinio ir kitus fizinio aktyvumo užsiėmimus;
• Pasiūlysime papildomų naudų krepšelį raginsime aktyviai dalyvauti organizacijos renginiuose, ekskursijose ir žygiuose;
• Sudarysime sąlygas mokytis, tobulėti ir augti kartu su mūsų organizacija; siūlome nemokamas studijas universiteto darbuotojams.

3. Lakoniškas darbo pasiūlymas.

Bendrovės „Testlita“ Vilniaus laboratorijai (statybinių medžiagų ir produktų bandymo laboratorija) mechaninių-fizikinių bandymų atlikimui reikalingas inžinierius arba laborantas-technikas.

Darbo pobūdis aprašomas gana abstrakčiai: darbas laboratorijoje su laboratoriniais įrengimais ir prietaisais, vykstama ir į statybos objektus.

Reikalavimų taip pat negausiai: aukštasis arba aukštesnysis statybų inžinerijos ar inžinerinis-techninis išsilavinimas būtų pageidautinas.

Įmonės prisistatymo nėra, siūlomas atlyginimas: 1500–2000 Eur, neatskaičius mokesčių, kitos naudos nenurodomos.

„Kadangi reikalavimas tik vienas ir tai labiau panašus į pageidavimą, o darbo pobūdžio aprašymui trūksta konkretumo, neaišku, pagal kokius kriterijus bus pasirinktas tinkamas kandidatas“, – vertina R. Karavaitienė.

4. Personalo atrankų bendrovė savo klientui – Lietuvos bankui – darbui Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe ieško vyriausiojo analitiko (-ės).

Atlyginimas: 2800–3400 Eur, bruto + papildomos naudos (nedetalizuojamos).

Skelbimas įprastos struktūros, parašytas paprastai ir aiškiai.
Kandidatams keliami poziciją atitinkantys reikalavimai, jų kiekis – optimalus:
* Aukštasis finansų, ekonomikos, apskaitos ar kitos panašios srities išsilavinimas.
* Ne mažesnė nei 2 metų darbo patirtis finansinės apskaitos tvarkymo ir finansinių ataskaitų rengimo srityje.

* Darbo finansų institucijose patirtis (privalumas).
* TFAS, LR teisės aktų, reglamentuojančių finansinę apskaitą ir finansinę atskaitomybę, žinios.
* Gebėjimas dirbti analitiniais įrankiais (PowerBI, Tableu) (privalumas).
* Geras lietuvių ir anglų kalbų mokėjimas.

Skyriuje „Kodėl verta eiti šias pareigas“ minimi darbo prasmės bei vertės veiksniai:
- Rengsite LB ataskaitas ECB ir kitoms suinteresuotoms institucijoms;
- Prisidėsite prie LB finansinės atskaitomybės proceso įgyvendinimo ir tinkamos, objektyvios ir išsamios informacijos valdymui parengimo.

5. Įmonių grupė „Sorbum Group“, šiuo metu apimanti 9 įmones visose Baltijos šalių rinkose, Vilniuje ieško prekių priežiūros vadybininko (-ės).

„Šio darbo specifiką įmonė pristato trumpu vaizdo klipu – tai geras sprendimas. Kitos įmonės taip pat galėtų dažniau naudoti – „parodyk darbo vietą“ kandidatų pritraukimo strategiją“, – atkrreipia dėmesį CV–Online marketingo vadovė R. Karavaitienė.

Siūlomas atlyginimas: 1000–1800 Eur, bruto + papildomas draudimas nuo nelaimingų atsitikimų (galioja visą parą visame pasaulyje).

Iš kandidatų įmonė tikisi:
* Galiojančio vairuotojo pažymėjimo (B kategorija).
* Atsakingumo ir kruopštumo.
* Noro dirbti tiek savarankiškai, tiek ir komandoje.
* Naujokai bus apmokomi pagal įmonės vidinę programą.
* Nesudėtingas, bet tuo pačiu – profesionaliai paruoštas darbo skelbimas.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)