Drama Burger

19 articles

Parengė Drama Burger

Šiandien restoranų meniu jau įprastas ir daugelio mylimas mėsainis prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje dar vadintas nemaža naujovė. Atrodo, sunku patikėti, kad šis patiekalas tuomet tik žengė pirmuosius žingsnius Vilniaus gastronominėje kultūroje, o burgerinių sostinėje buvo vos keletas. Dabar apie dau...

Andrius Užkalnis

Sveiki, aš esu Andrius Užkalnis, ir mano visos apžvalgos yra be korupcijos, bet šios dienos apžvalga buvo ypač sudėtinga. Jūs jau žinote, kad aš turiu ir parduodu savo burgerius (čia neskaitant mano koldūnų ir kečupo). Etikos principai neleidžia man jų apžvelginėti, nes čia būtų nesąžininga. Kaip aš...

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje maisto mylėtojai varžysis aukcione, kuriame bus parduoti trys vienetiniai burgeriai. Jie bus paruošti iš itin aukštos kokybės produktų, tarp kurių – iki 500 eurų už kilogramą kainuojanti Kobės jautiena iš Japonijos, juodieji trumai, brandinti sūriai, glazūruota ėriuko ...

Lietuvos verslininkai mėgina tvirčiau įleisti šaknis už Atlanto ne tiktai eksportuodami savo prekes, bet ir kurdami ten užeigas. Amerikiečiams lietuviai jau siūlo ir kavos išgerti, ir mėsainių suvalgyti, ketvrtadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Nors suvožtiniai amerikiečiams – tikra kasdienybė, „Drama Burger“ šioje srityje žada įpūsti naujų vėjų. Šios įmonės vykdomasis direktorius Simas Slabačiauskas pirmajam suvožtinių restoranui JAV atidaryti pasirinko Tampą Floridos valstijoje.