Saldumynų mėgėjas R.Javtokas pasakoja turintis silpnybę šokoladiniam suflė ar prancūziškam desertui creme brulee. Tačiau „LKL virtuvėje“ virtuvės šefas Mickey jam parodė, kad net desertas gali būti sveikas. Kartu jie pagamino avokado ir kakavos desertą su uogomis ir kokoso drožlėmis.

„Aš visada stengiuosi išbandyti kažką naujo. Jaučiu, kad tai sveika, o ir vaikams patiktų, nes saldu“, - išmoktą naują receptą įvertino krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją