Kartu su „IDW Esperanza Resort“ virtuvės šefu Mickey Bhoite krepšininkas pagamino graikišką „Bruschetta“ su įdaru. Nors save vadina prastu virėju, J. Jucikui sekėsi visai neblogai, o ir užkandžio skoniu buvo labai patenkintas.
Šiam patiekalui vyrai panaudojo skrudintą duonelę, avokadą, raudonąją ir geltonąją papriką, agurką, liesą fetos sūrį, raudonąjį svogūną bei alyvuoges. Taigi sudėtis, kaip teigė pats virtuvės šefas Mickey, primena graikiškas salotas.
Įsijunkite vaizdo medžiagą ir patys išmokite greitai pasigaminti šį sveiką ir gardų užkandį.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją