„Trečias atvejis per savaitę, kai dūžta mašinų langai Šnipiškėse/Žirmūnuose (kiek pastebėjau grupėse). Mūsų mašina nukentėjo praeitą savaitę“, – rašo gyventoja.

Anot socialiniuose tinkluose pasisakiusių žmonių, varnos tai daro vos ne specialiai. Jos paima akmenėlius ir mėto juos į automobilius.

„Pas mus kieme Kalvarijų g. prie 142 namo. 2 mašinų galiniai langai sudaužyti buvo. Prieš tai kaimynės, o prieš savaitę mūsų mašina nukentėjo. Tiek vienu tiek antru atveju mačiau, kas daužo langus. Tai yra varnos, jos paima akmenį, pakyla aukščiau ir paleidžia į langą. Mūsų mašinos langas sudužo iš pirmo karto, į kaimynės mašinos langą taikėsi 3 kartus, kol pataikė ir sudaužė“, – komentuoja kita.

Kita gyventoja skundžiasi, kad vedžiodama šuniuką gavo akmenėliu per galvą. Smūgis buvo toks stiprus, kad moteriai pradėjo svaigti galva. Akmenį į moterį metė ne kas kitas, bet… varna.

Vienas internautas sako, kad varnos gali ant medžio turėti lizdą, o mėto akmenis manydamos, kad joms gresia pavojus. Būtent todėl jis pats vengia savo transporto priemonę parkuoti po medžiais.