Delfinas išstūmė narą iš vandens

26 metų naras dalyvavo nardymo konkurse, kuriame nenaudojama jokia kvėpavimo įranga. Jis buvo panėręs kažkur į 20 pėdų gylį. Tačiau nuo ledinio vandens naro kojas surakino mėšlungis ir jis negalėjo grįžti į paviršių. Tuomet Baltasis delfinas suėmė su savo burna naro kojas ir pradėjo jį stumti į paviršių, laimei, kad smulkia žuvimi mintančio gyvūno dantys nebuvo dideli ir naras liko nesužeistas.

Katė išgelbėjo mažą berniuką

Neįtikėtina ir skaudžiai pasibaigti galėjusi istorija su laiminga pabaiga – taip būtų galima apibūdinti vaizdo stebėjimo kamera užfiksuotus kadrus. Juose matyti, kaip mažas berniukas žaidžia su dviratuku. Iš pasalų pribėgęs už mažylį didesnis šuo kanda į koją ir pradeda vilkti vaiką. Bet tada laiku pribėga drąsi katė, kuri nuveja šunį.

Šuo išgelbėjo nuo savižudybės

Kinijoje trylikametė paauglė nusprendė nusižudyti, tačiau jos šuo neleido jai to padaryti. Ji norėjo šokti nuo stogo, tačiau šuo įsikabino į jos marškinius ir laikė ją tol, kol atskubėjo gelbėtojai.

Šuo, išgelbėjęs savižudę

Kiaulė išgelbėjo nuo širdies smūgio

Kiaulė LuLu pamatė, kad jos šeimininkei kažkas yra tikrai negerai. Ji išbėgo į gatv ę ir ėmė klykti, bandydama atkreipti praeivių dėmesį. Pasirodo, kad šeimininkė buvo ištikta širdies smūgio ir kiaulė atvedė žmonių prie savo šeimininkės, kad šie galėtų jai padėti.

Kiaulė išgelbėjo nuo širdies smūgio