Su grybais ir raugintais kopūstais
Sumalkite virtus grybus su kopūstais. Pakepinkite susmulkintą svogūną, pridėkite kopūstų ir grybų tyrės. Viską sumaišykite ir pagardinkite druska ir pipirais.
Su kiaušiniais ir svogūnų laiškais
Su burokėliais
Su sūriu ir grybais
Supjaustykite svogūną, papriką ir pievagrybius, viską lengvai apkepkite. Atvėsus į masę pridėkite petražolių ir Brie sūrio.
Su kopūstais ir mėsa
Su lašiša ir ananasu
Smulkiai supjaustykite šviežią ananasą ir lašišą, pagardinkite pipirais, pridėkite džiovintų, bazilikų, šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Su grybais ir pupelėmis
Su morkomis ir svogūnų laiškais
Sutarkuokite ir pakepinkite keletą vidutinio dydžio morkų, pagardinkite druska. Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir sumaišykite jį su morkomis.
Su moliūgais
Su pomidorais ir sūriu
Smulkiai supjaustyti pomidorą, sūrį (geriausiai tiks Mozzarella) ir pagardinti baziliku. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Viską kruopščiai išmaišykite.
Su obuoliais ir šermukšniu
Sutarkuotus obuolius ir sutrintas uogas sumaišyti su medumi.
Su obuoliais ir cinamonu