LAIMINGOS DIENOS

Nepražiopsokite šių dienų: kovo 23, balandžio 4–8, birželio 3, liepos 15–17, rugsėjo 10, lapkričio 15. 

TALISMANAI

Jums sėkmę šiais metais neš prabangūs papuošalai ir aksesuarai, negailėkite jiems pinigų. 

MEILĖS PROGNOZĖS

Jūsų gyvenime šiais metais netrūks chaoso ir emocijų: jausitės nesaugiai, daug blaškysitės, ieškosite atsakymų ir t.t. Gali būti, kad metų pradžioje paslysite ir įsivelsite į daug nemalonumų atnešiantį romaną. Tačiau laimės su meilužiu jūs nerasite, vertinkite tuos žmones, kurie yra šalia jūsų.

Apie 2015-ųjų vidurį galite sužinoti apie netikėtą ir neplanuotą nėštumą. Šis įvykis sutvirtins jūsų šeimą. Suprasite, kas jums svarbiausia. Jei šalia savęs neturite mylimo žmogaus, šie metai jums žada geras permainas, pasikeitimus ir atradimus. Nebijokite pakeisti savo įpročių, išlįsti iš namų ir daugiau integruotis į socialinį gyvenimą. Šių metų vasarą užsimezgęs romanas gali baigtis labai karštais jausmais. 

KARJEROS LABIRINTAI

Nors šiais metais būsite visa galva pasinėrę į darbus ir karjeros augimo planus, tačiau eisite ryžtingai pergalės link. Jau metų pradžioje iškelsite sau labai aukštus tikslus. Ko tik imsitės – viskas pasiseks, atrodys, kad net pastangų reikia įdėti mažiau. Tikėtina, kad darbdaviai, matydami jūsų rezultatus ir pastangas, jus paaukštins. Antroji metų pusė bus kiek sunkesnė, nes paaiškės senos jūsų klaidos, išlįs neatlikti darbai. 

Nors pinigų Ožkos metais tikrai nepritrūks, tačiau juos taip pat greitai ir išleisite. Turite labai didelių tikslų, kuriuos norėsite įgyvendinti, o tam išlaidos bus reikalingos. 

Nuotr. Shutterstock

KOKIOS SVEIKATOS PROGNOZĖS?

Metų pradžioje Liūtai bus kupini energijos, jėgų ir tikėjimo sėkme. Yra tikimybė, kad pervertinusios savo galimybes, persistengsite darbe. Susikaupęs nuovargis pasireikš sudirgimu ir negalavimais. Rekomenduojama skirti dėmesio mitybai ir aktyviai sportuoti.

Pavasarį Liūtų sveikatai niekas negresia. Pernelyg didelis uolumas darbe gali paskatinti neurozes, o tai susilpnins apsaugines organizmo jėgas. Joga, atsipalaidavimas ir aktyvūs fiziniai pratimai padės išlikti sveikoms ir išsaugoti gerą nuotaiką. Daugiau dėmesio skirkite savo grožiui, stiliaus puoselėjimui, netaupykite tam pinigų.

Vasarą Liūtų sveikatą veiks Saulė ir Marsas  tai padidins apsaugines organizmo funkcijas, suteiks jėgų ir teigiamos energetikos. Šio zodiako ženklo atstovai, sergantys lėtiniais susirgimais, jausis gerai. Tačiau saiko reikia nepamiršti ir pasistengti tiek fiziškai, tiek ir emociškai neperkrauti organizmo.

Rudenį neverta persistengti, kad neatsirastų lėtinio nuovargio, nes ateityje tai gali pakenkti sveikatai ir apsunkinti net nereikšmingų susirgimų eigą.

SĖKMINGOS SPALVOS

Jums šie metai bus labai sėkmingi, o jūsų ryžtingumą ir energiją sustiprins oranžinės spalvos apdarai. Jie aplinkiniam iš tolo signalizuos apie jūsų ambicingumą. Venkite niūrių spalvų (juodos, pilkos, rudos), stenkitės aplink save puoselėti pastelinius atspalvius, jie atneš harmonijos ir ramybės, kai jos prireiks.