Kas neturi tų negražių metalinių pakabų, ant kurių sukabintus drabužius grąžina valyklos? Dabar jų neturi ir mūsų skaitytoja Vaiva L. Kodėl? Nes rado, kaip tuos pakabus panaudoti!

„Anksčiau pakabus išmesti buvo gaila, bet ant jų kabinti ir gadinti kai kuriuos rūbus gaila dar labiau - megztiniai ant plonų metalinių virbų išsitampo, o suknelės nuslysta. Taip jie namie be reikalo ir kaupėsi, kol sumąsčiau, kad trikampė forma - puikus pagrindas Kalėdų eglutei.

Devynis pakabus sudėjau į piramidę ir vieną su kitu sutvirtinau lipnia juosta. Tuomet karkasą apsukau žalia girlianda, užkabinau kelis mažus sidabrinius burbulus ir štai - mano originali Kalėdų eglė. Gal ne pati dailiausia, bet už idėją žmonės gyrė!

Be to, tokią eglę kasdien galiu pasikabinti vis kitoje kambario vietoje - porą dienų pakybojusi ant vieno lango, ji keliaus ant kito, tada ant sienos vietoj paveikslo, gal ant spintos durų, o gal laikinai net ir į dušo kabiną...

Vaivos Linkytės nuotr.

Ačiū, Vaiva, už laišką! Jei norite ir Jūs pasidalinti Kalėdinės eglutės sukūrimo istorija, rašykite mums info@5braskes.lt.
Laišką pavadinkite "Mano eglutė". Prikabinkite VIENĄ eglės nuotrauką ir trumpą aprašą (lietuviškomis raidėmis), kaip ją pagaminote. Po švenčių surikiuosime originaliausių ir dailiausių eglių galeriją ir paskelbsime pasauliui :)