Nesikrimskite, nereikės laukti metų, kad tokias turėtumėte ir jūs. Ilgas kasas galite turėti per savaitę! Skamba išties neįtikėtinai, bet Evin Yalcin savo bloge sako, kad tai įmanoma.

Per septynias dienas galite užsiauginti savo garbanas nuo 5 iki 10 centimetrų. Ir pastangų įdėti reikia nedaug, ir specialių priemonių pirkti nebūtina. Pakaks tik prieš miegą sau skirti po 5 minutes.

Pirmiausia Evin pataria kuo rečiau trinkti plaukus. Dar geriau, jei jų šaknis prieš kiekvieną procedūrą ištepsite aliejumi. Geriausiai alyvuogių ar kokoso. Bet galite apsieiti ir be jo.

Svarbiausia – sąžiningai atlikti galvos skalpo masažą, kuris dar žinomas kaip „Apverstas metodas“. Kas vakarą atsigulusios ant lovos krašto atloškite galvą taip, kad plaukai kristų žemyn. Arba palenkite galvą tarsi trenkdamos plaukus po čiaupu ir masažuokite skalpą pirštų galiukais po 4-5 minutes.

Tik nespauskite stipriai, kad vėliau neskaudėtų galvos. Šį plaukų auginimo metodą yra išbandžiusi ne viena mergina. Tiesa, vienoms plaukai auga šiek tiek lėčiau, kitoms greičiau.