Šį rudenį madingi subtilių žemės atspalvių megztiniai, kuriems jaukumo suteikia laisvas siluetas. Kaip ir paltukai, švarkai, suknelės, taip ir megztiniai šiemet pasižymi didesniais dydžiais. Todėl nepabijokite įsigyti laisvesnio megztinio, po kuriuo galite apsivilkti šiltesnę palaidinę.

Kaip ir kasmet madingi įdomių raštų, netikėtų spalvų derinių megztiniai. Reljefiniai raštai ir linksmi paveikslėliai pradžiugins net niūriausiais rudens vakarais. Anksčiau tokio stiliaus megztiniai buvo derinami prie džinsų, o šiandien jie vilkimi prie nėriniuotų ar šilkinių suknelių, sijonų ilgais skeltukais ir aukštakulnių batelių.

Itin madingi laisvi megztiniai, kurie vilkimi kaip suknelės arba derinami prie siaurų džinsų, kelnių bei sijonų. Mėgstančios pabrėžti figūros linkius, moteriškumą gali sujuosti siauru dirželiu, šis pabrėš vapsvos liemenį ar klubus. Dirželis gali tapti ir puikiu aksesuaru paryškinančiu visą aprangą.

Taip pat siūlome nebijoti megztinių trumpomis rankovėmis. Nors iš pirmo žvilgsnio jie gali atrodyti nepraktiški, taip tikrai nėra. Po tokiu megztuku galite apsivilkti markinius ar palaidinę ilgomis rankovėmis. Taip ne tik apsaugosite rankas nuo šalčio, bet ir megztinis ne taip greitai prisigers prakaito.