REIKIA:
150 g minkšto sviesto;
150 g cukraus;
3 kiaušinių;
200 g miltų;
200 g varškės;
šaukštelio kepimo miltelių;
šaukštelio vanilinio cukraus;
15 „Karvutės“ saldainių;
150 g šokolado papuošimui;
saujos mėgstamų smulkintų riešutų papuošimui.
GAMINIMAS:
Minkštą sviestą ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišydami, įmaišykite varškę. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir švelniai įmaišykite į tešlą.
Nuluptas „Karvutes“ pasmulkinkite peiliu. Į keksiukų formas pilkite 1/3 tešlos masės, dėkite gabalėlį karvutės ir užpilkite tešla likusią dalį. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį, kol dailiai pakils ir paruduos.
Atvėsusius keksiukus apliekite tirpintu šokoladu ir apibarstykite riešutais. Palaukite, kol sustings ir skanaukite. Skanaus!