Jei norite savo likimą susieti su užsieniečiu, ši informacija kaip tik jums. Emigracijos neskatinu. Gaila, kad ties sociologai nebuvo užsukę į mano miegamajį - tada būčiau pasakius, kokios šalies vyras karščiausias. Tos, kuri pradėjo pirmininkavimą ES.

O dabar tyrimų rezultatai, manau, stipriai iškreipti. Savosios statistikos su jų negaliu palyginti, nes mano seksualinė geografija labai siaura. Ir tuo netgi didžiuojuosi. Todėl skaitau svetimus skaičius, kuriuos pavyko išsiaiškinti vienos kompanijos darbuotojams.

Taigi - sociologai, tyrinėdami europiečius vyrus, analizavo įvairius aspektus: vyrų patrauklumo lygį, seksualumą, darbštumą ir žalingus įpročius. Sekso kokybę buvo paprašyta įvardinti 5 balų sistema.

Tyrimų duomenys parodė, jog patys seksualiausi vyrai gyvena Šveicarijoje. Sociologai nustatė, jog šios šalie gyventojai mylisi dažniausiai.

Negana to, kad jie mylisi dažnai, tai dar yra ir išradingi meilužiai! Taigi, kai (jei) sutiksite šveicarą, nemanykite, kad jis toks nuobodus ir paprastas vyras. Remiantis apklausos duomenimis, kuriuos perduoda portalas WhereWoman, šveicarų vyrai vertina ne paprastą seksą, o reguliariai naudoja įvairius žaisliukus bei žaidžia vaidmenų žaidimus.

Šalia seksualiųjų šveicarų rikiuojasi austrai bei olandai. Po jų - italai ir ispanai (po 3,8 balo), vokiečiai ir belgai (3,7 balo), švedai ir prancūzai (3,6), suomiai ir norvegai (3,5), danai (3,4) ir anglai (3,3).

O kiek anksčiau sociologai tyrinėjo, kurios šalies vyrai yra darbščiausi ir tingiausi. Didžiausi tinginiai Europoje pasirodė besą graikai, paskui ispanai, italai, prancūzai. Darbštuoliais įvardinti vokiečiai, lenkai, anglai, švedai ir suomiai.

Taigi palyginus šias apklausas, galima padaryti vieną išvadą: kas mažiausiai dirba, tas daugiausiai mylisi. Kas kelia revoliucijas ir mitinguoja, tas karštas ir audringas būna lovoje. Tik klausimas - kur tada rieda tų šalių ekonomika?