Daugiau nei prieš 20 metų būsimoji žvaigždė paliko savo skurdžiai gyvenančią šeimą, gimtąjį Urugvajų ir išvyko laimės ieškoti į Argentiną. Kaip pati prisimena, už nuomojamą palėpinį kambariuką ji atiduodavo beveik visą savo algą. Tačiau laimėjusi atranką ji tapo garsios TV laidos vedėjo asistente. Netrukus jos piniginė kaip reikiant prisipildė: ji galėjo sau leisti pirkti prabangius automobilius ir turėti erdvius namus.

N. Oreiro turėjo praeiti šimtus perklausų, kol gavo menkutį vaidmenį viename seriale. Ten ji buvo pastebėta kūrėjų ir sulaukė vis daugiau viliojančių pasiūlymų vaidinti. Netrukus Natalia tapo viena geidžiamiausių aktorių ne tik Argentinoje, bet ir visame pasaulyje.

Įdomu tai, kad iki 34-erių jos viengungiškas gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Ji įsimylėjo beveik 20 metų vyresnį už save rokerį ir susilaukė su juo sūnaus. Dabar ji savo meilę dalina dviem savo mylimiausiems gyvenimo vyrams

Kitąmet 40-metį švęsianti garsioji muilo operų žvaigždė Natalia Oreiro yra tikras laukinis angelas ne tik TV ekrane, bet ir gyvenime. Ji tapo Urugvajaus futbolo rinktinės krikštamote, su rokeriu vyru vestuvinius žiedus išsitatuiravo ant pirštų ir būdama nėščia vardan gamtos išsaugojimo nusifotografavo Green Peace reklamai visiškai nuoga.

Nieko nuostabaus, kad tokia drąsi nėštukės akcija sulaukė didžiulio susidomėjimo ir palaikymo.

Daugiau nei prieš ketverius metus Natalia ištekėjo už muzikanto Ricardo Mollo ir pagimdė jam sūnų Merliną Atahualpa. Beje, pora susituokė praėjus vos mėnesiui nuo pažinties.

N. Oreiro sako, kad vyras pažadino ją iš stagnacijos ir privertė mėgautis kiekviena diena.

Tiesa, derinti svaiginančią karjerą ir šeimyninį gyvenimą garsiajai aktorei nėra lengva.

„Pirmieji metai po vaiko gimimo buvo tikras chaosas. Aš praleidau pirmąjį sūnaus gimtadienį, nes man reikėjo filmuotis. Berniukas gimtadienį šventė tik su tėčiu. Kai vaikas smarkiai karščiavo, manęs taip pat nebuvo šalia. Man darė makiažą, o aš verkiau ir negalėjau sustoti. Skambinėjau gydytojui kas penkias minutes ir klausinėjau, kaip mano sūnus jaučiasi“, - prisimena Natalia.

Moteris prisipažino kuriam laikui bandžiusi palikti televiziją ir atsidėti motinystei, tačiau pasiūlymai ir projektai buvo vienas už kitą geresni. Jos koncertų laukė visa Europa, Amerika, Rusija.

„Darbo į namus stengiuosi nesinešti. Tekstų mokausi prieš pat filmavimus, grimo kambaryje. Kai esu su šeima, noriu būti tik su ja. Su sūnumi dažnai lankomės bibliotekoje - jis dievina, kai jam skaitau pasakas. Vis dėlto, su berniuku daugiausiai laiko praleidžia tėtis. Jis lanko visus tėvų susirinkimus, veža į darželį, žino visus mokytojus. Jis yra nuostabus tėtis“, - savo išrinktuoju džiaugiasi N. Oreiro.

Aktorei plyšta širdis, kai jai reikia savo laiką skirstyti mylimam darbui ir sūnui.

„Jis netgi kartais prašo, kad nebedirbčiau tiek daug. Sako: „Aš jau turiu pakankamai daug mašinėlių“. Bandau jam paaiškinti, kad man patinka tai, ką darau. Tačiau jis vis tiek man svarbiausias asmuo pasaulyje“, - pasakoja ji.

Su sutuoktiniu, roko muziakntu Ricardo Mollo serialų aktorė ir dainininkė yra 15 metų. Natalia sako, kad jis yra jos gyvenimo vyras ir bendražygis, kuris padeda jai visais gyvenimo atvejais.

„Nors atrodau pasitikinti moteris, bet dažnai dėl visko pergyvenu. Esu naivuolė. Labai džiaugiuosi, kad net ir pačiais sunkiausiais gyvenimo momentais jis yra šalia. Žinoma, kartais mes nesutariame, bet taip neretai nutinka dėl mano kaltės, nes galiu būti tikra nuoboda“, - juokiasi beveik 20 metų už savo sutuoktinį jaunesnė aktorė.

Paklausta apie savo išvaizdą, N. Oreiro prisipažino esanti pakankamai reikli sau. Ji lazeriniu būdu netgi panaikino strazdanas. Daug dėmesio skiria mitybai, renkasi termiškai neapdorotus produktus, nevalgo mėsos.

#Oreiro #НаталияОрейро #NataliaOreiro #Natalia_Oreiro_Russia 🔥🔥🔥

A photo posted by Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_russia) on Nov 9, 2015 at 5:41am PST