113
Kitas

AVINAS

Todėl pasimatymus teks atidėlioti dažniau nei norėtųsi. Tačiau tai niekaip nepaveiks jausmų, atidėliojimai tik paskatins jūsų meilės partnerio susidomėjimą.

Tačiau jau kartu esančių porų laukia audringi konfliktai – santykių aiškinimuisi provokuos bet kokios smulkmenos, o dažniausias pagrindas pykčiams bus pavyduliavimas. Ir jei vieniems tai taps tik meilės žaidimo dalimi, kai skandalai virs aistringais susitaikymais, tai kitiems kivirčai gali baigtis skyrybomis. Todėl pasistenkite būti santūresni, neflirtuokite savo sutuoktinio akyse ir atleiskite jam dalijamas šypsenas priešingos lyties atstovėms ar atstovams.

Be to, patys populiariausi kandidatai į mylimųjų vietas šį mėnesį bus įtakingi, gerą padėtį visuomenėje užimantys asmenys. Siekis gauti ne tik sekso partnerį, bet ir patikimą ramstį privers daugelį pakeisti bendravimo ratą, pirmenybę teikti apsirūpinusiems bei įtakingiems.

Šio periodo ypatumas  gausybė tarnybinių romanų arba tiesiog vienkartinių nuotykių su kolegomis ir verslo partneriais. Tie, kurių asmeniniame gyvenime seniai sąstingis, nuspręs tokiu būdu jį nugalėti. Jei jūs rimtai nusiteikę, tačiau nepradėsite iškart pretenduoti į „amžiną meilę“, gali būti, kad su kolega gausis puikus tandemas.

Kovo pabaigoje aistros kiek nurims. Daugelis mieliau susitaikys su savo realiu meilės partneriu arba išsiaiškins santykius su potencialiu partneriu. Tiesa, tyla bus neilga. Tačiau ji teigiamai paveiks jūsų asmeninį gyvenimą.

113
Kitas

AVINAS