Ingredientai:
1 kg kiaulienos
10 bulvių
2 svogūnai
1 česnakas
2 paprikos
2 morkos
5 šaukštai miltų
5 šaukštai pomidorų padažo
prieskonių: druskos, juodųjų pipirų, mėsos prieskonių, maltos raudonosios saldžiosios paprikos.
10 bulvių
2 svogūnai
1 česnakas
2 paprikos
2 morkos
5 šaukštai miltų
5 šaukštai pomidorų padažo
prieskonių: druskos, juodųjų pipirų, mėsos prieskonių, maltos raudonosios saldžiosios paprikos.
Gaminimas:
Apkepinkite kubeliais supjaustytą ir prieskoniais pagardintą kiaulieną. Po 15 minučių nusunkite iš mėsos išsiskyrusį skystį.
Įberkite į keptuvę miltų ir šiek tiek pakepinkite su mėsa. Gerai išmaišius mėsą suberkite į puodą, kuriame troškinsite guliašą.
Kubeliais supjaustykite morką, svogūną, papriką, česnaką ir pakepinkite keptuvėje. Suberkite į puodą daržoves kartu su kubeliais supjaustytomis bulvėmis.
Troškinį užpilkite nuo mėsos likusiu sultiniu. Jei jo neužtenka apsemti mėsai ir daržovėms, įpilkite vandens ir įberkite dar šiek tiek prieskonių pagal skonį.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (27)