Ingredientai:

1 kg kiaulienos
10 bulvių
2 svogūnai
1 česnakas
2 paprikos
2 morkos
5 šaukštai miltų
5 šaukštai pomidorų padažo
prieskonių: druskos, juodųjų pipirų, mėsos prieskonių, maltos raudonosios saldžiosios paprikos
.
Guliašas

Gaminimas:

Apkepinkite kubeliais supjaustytą ir prieskoniais pagardintą kiaulieną. Po 15 minučių nusunkite iš mėsos išsiskyrusį skystį.

Įberkite į keptuvę miltų ir šiek tiek pakepinkite su mėsa. Gerai išmaišius mėsą suberkite į puodą, kuriame troškinsite guliašą.

Kubeliais supjaustykite morką, svogūną, papriką, česnaką ir pakepinkite keptuvėje. Suberkite į puodą daržoves kartu su kubeliais supjaustytomis bulvėmis.

Troškinį užpilkite nuo mėsos likusiu sultiniu. Jei jo neužtenka apsemti mėsai ir daržovėms, įpilkite vandens ir įberkite dar šiek tiek prieskonių pagal skonį.