Dar vienas šio skanėsto pliusas – jums prireiks vos 5 produktų.
REIKĖS:
400 g saldžių krekerių;
500 ml riebios grietinės;
250 ml riebios grietinelės;
pusės citrinos;
15 g želatinos.
GAMINIMAS:
Želatiną užpilame 40 ml šalto vandens ir paliekame, kad išbrinktų. Į grietinėlę įspaudžiame citrinos sultis ir išplakame iki standumo. Grietinę sumaišome su greitinėle (jei norite saldžiau, galite įberti šaukštą cukraus pudros). Ištirpiname želatiną (tai galima daryti mikrobangų krosnelėje, palaikius 20 sekundžių), atvėsintą supilame į kremą ir dar kartą viską išplakame. Supilame ant sausainių, išmaišome. Norimą formą išklojame maistine plėvele, sudedame torto masę. Tortą dedame į šaldytuvą porai valandų (geriausia palaikyti per naktį). Jei pasilikote krekerių, juos sumalkite ir dekoruokite torto šonus. Skanaus!