Jamesas Hewittas – kurį laiką net sklido kandai, kad jis biologinis princo Harry tėvas, mat abu yra raudonplaukiai. Jų romanas truko net penkerius metus ir jam pasibaigus vyras net ketino nusižudyti. Tačiau rankos prieš save nepakėlė, bet susikrovė turtus iš Dianos jam siųstų laiškų – juos pardavė už 10 milijonų svarų.
James Hewitt
Jamesas Gilbey – buvo paprastas automobilių prekeivis, bet sugebėjo pavergti princesę Dianą. Jų romanas į aikštę iškilo, kai žiniasklaidai pakliuvo jų telefoninių pokalbių įrašai. Juose Jamesas princesę vadino intymiais vardais. Po skandalo jų romanas Dianos iniciatyva baigėsi.
James Gilbey
Barry Mannakee – jis puvo pasamdytas ją saugoti, tačiau netrukus tapo ir mylimuoju – guosdavo Dianą dėl šalto ir nejautraus vyro ir suteikdavo vyriškos paguodos. Jis buvo vedęs, tačiau Dianos tai nė kiek netrikdė. Sąmokslo teorijų skleidėjai mano, kad Barry 1987 metais motociklo avarija, per kurią jis žuvo, buvo suplanuota karališkųjų rūmų.
Barry Mannakee
Oliveris Hoare – šešioliką metų vyresnis princo Charleso draugas su Diana suartėjo po jos tėvo laidotuvių 1992 metais. Pasakojama, kad princesė mylimojo buvo tarsi apsėsta – ji net vengė slapstytis ir skambinėdavo jo žmonai naktimis. Netrukus paskalų spaudoje pasirodė pasakojimai, kad Dianos asmens sargybiniai ne kartą matė Oliverį einantį į princesės miegamąjį.
Oliver Hoare
Hasnatas Khanas – iš Pakistano kilusį širdies chirurgą princesė Diana vadino ponu Nuostabiuoju. Manoma, kad šis vyras buvo princesės gyvenimo meilė. Dvejus metus trukęs romanas, buvo kruopščiai slepiamas, nes Hasnatas itin nenorėjo žiniasklaidos dėmesio. Jie net paslapčiomis nuvyko į Pakistaną susipažinti su vyro šeima. Tačiau galiausiai santykius nutraukė pats Hasnatas neatlaikęs įtampos. Šis išsiskyrimas sudaužė Dianai širdį.
Hasnat Khan
Dodis al Fayedas – su arabų turtuoliu Diana pradėjo susitikinėti norėdama atkeršyti Hasnatui. Ji su nauju mylimuoju viešai rodydavosi viešumoje ir net žurnalistams pasakė, kur plaukios su jo jachta. Deja, jų vos pora mėnesių trukęs romanas baigėsi katastrofa – juos vežusi mašina sudužo viename Paryžiaus tunelių.
Dodi Fayed