Ši sriuba mažina cholesterolio kiekį, šalina toksinus, valo kepenis. Yra daug nepakartojamų patiekalų receptų, bet šis - vienas geriausių.
Riebalus deginanti sriuba:
1 nedidelis kopūstas
6 svogūnai
2 paprikos
1 morka
1 cukinija
2 skiltelės česnako
2 lauro lapai
1 litras pomidorų sulčių
saliero šaknis
1 šaukštelis kalendros
krapų, petražolių
druska, paprikos milteliai
Gaminimas:
Smulkiai supjaustyti daržoves ir užpilti šaltu vandeniu - kad apsemtų 1 cm. Virti sriubą apie 15-20 minučių. Svarbu neleisti daržovėms visiškai išvirti. Jos turi būti šiek tiek traškios, tada nepraranda savo skonio.
Prieš pat pabaigą suberkite prieskonius, smulkintą česnaką, žoleles, supilkite pomidorų sultis arba pomidorų tyrę. Dar pavirkite apie porą minučių.
Šis receptas leidžia improvizuoti: galite įdėti pupelių, baklažanų, špinatų, moliūgų. Galite naudoti įvairių rūšių kopūstus: žiedinius, brokolius, Briuselio.
Šią šviežių daržovių sriubą reikia valgyti 3-4 kartus per dieną. Pagrindinė taisyklė - nevalgyti 2 valandas prieš miegą.
Bandžiusios šį lieknėjimo būdą sako, kad riebalų perteklius išgaruos akimirksniu, pagreitės medžiagų apykaita!
Po savaitės, maisto racioną galima papildyti baltymais: liesa mėsa, kiaušiniais, žuvimi. Svarbu, kad ir toliau per dieną suvalgytumėt dvi-tris lėkštes kopūstų sriubos.