Kaip šiandien atrodo kultinio serialo personažai? Kaip beveik 20 metų pakeitė jų išvaizdą? Ar vieninteliai Pamelą Anderson ir Davidas Hasselhoffas žinomi iki šių dienų?

Primename, kad „Gelbėtojai“ buvo rodomi 11 sezonų (nuo 1989 iki 2001 metų).

Pamela Anderson

47 metų garsioji serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Pamela Anderson dar ir šiandien laikoma viena seksualiausių moterų šioje Žemėje. Aišku, ji neretai kritikuojama dėl to, kad mėgsta vulgarų įvaizdį ir viešumoje elgiasi ne taip, kaip derėtų jos amžiaus moteriai.

Nuotr. Vida Press (1989 m.)

Nuotr. Vida Press (1991 m.)

Nuotr. Vida Press (2015 m.)

Yasmin Bleeth

Maždaug prieš dešimtmetį Yeasmin Bleeth dingo iš pramogų pasaulio, pasirodo jos gyvenimą aukštyn kojomis pakeitė narkotikai. Bet pamažu 46 metų aktorė susitvarkė gyvenimą ir stengiasi džiaugtis kiekviena diena.Šiandien ji visai neprimena tos gražuolės, kurį įspūdingą grožį ir figūrą demonstravo televizijos ekranuose, tačiau yra laiminga, kad tarsi pakilo iš pelenų.

Nuotr. Vida Press (1989 m.)

Nuotr. Vida Press (1992 m.)

Alexandra Paul

Šiai aktorei metai pridėjo tik dar daugiau žavesio ir pasitikėjimo savimi. Jei 1989 m. ji atrodė labai vyriško ir sportiško sudėjimo, kas jai pridėjo griežtumo, šiandien ji švytinti ir labai elegantiška dama.

Nuotr. Vida Press (1992 m.)

Nuotr. Vida Press (2010 m.)

Nuotr. Vida Press (2015 m.)