Kas gali būti skaniau už sultingus, kvapnius čeburekus, kuriuos skaniausia valgyti su tik ką išvirusiu sultiniu. Verta pabandyti net toms, kurios dažnai nesisukioja virtuvėje, nes visas gaminimo procesas labai paprastas! Skaitytoja Veronika teigia, kad ji šiuos apkepusius gražuolius pagamina vos per 15 minučių. 

REIKĖS: 

200 gramų varškės;

2 kiaušinių;

0,5 arbatinio šaukštelio sodos:  

1 arbatinio šaukštelio aliejaus; 

50 gramų kefyro: 

kvietinių miltų.

ĮDARUI:

0,5 kg mėsos faršo (kiaulienos ir jautienos mišinio);

2 nedidelių svogūnų;

pipirų;

druskos. 

GAMINIMAS:

Gerai ištrinkite varškę, įmuškite kiaušinius, supilkite kefyrą su nugesinta soda, aliejų. Palengva suberkite miltus ir visą masę gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite ir padalinkite į dalis, padarykite norimą formą. Dėkite faršo, sumaišyto su svogūnais, pipirais, druska. Kruopščiai užspauskite visus kampelius ir kepkite aliejuje. Skanaus!

Nuotr. Shutterstock