Į dubenį suberkite kiek daugiau nei pusę stiklinės cukraus, 200 g miltų, įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį drukos ir šaukštelį kepimo miltelių. Gerai išmaišykite.

Supilkite 50 g išlydyto sviesto ir gerai išmaišykite. Suberkite 5 šaukštelius kakavos, supilkite šaukštą aliejaus ir gerai išmaišykite.

Jei tešla atrodo per kieta, įpilkite du ar tris šaukštus pieno. Tešlą sukrėskite į keksiukų formeles ir kepkite 35 minute iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol keksiukai kepa, pasiruoškite įdarą. Sutrinkite gerai prinokusį bananą su šokolado drožlėmis.

Keksiukams atvėsus išpjaukite kiekvieno vidurį ir prikimškite trinto banano.

Išplakite 100 ml grietinėlės iki standžių putų ir sumaišykite su šaukštu maskarponės sūrio.

Grietinėle papuoškite keksiukų viršų ir užbarstykite šokolado drožlių.