KO VYRAI NEŽINO APIE MOTERIS

Ar moterys turi Adomo obuolį?

Nepatikėsite, bet TAIP! Vadinamąjį Adomo obuolį turi ir moterys, tačiau jis nėra toks ryškiai matomas kaip vyrams. Dėl šio „nesusipratimo" kaltas skydinės kremzlės kampas, kuris vyrams yra statesnis, todėl ryškiau matomas, o moterims bukesnis, todėl neiškilus.

Ar moterys serga podagra?

Dažniausiai podagra serga vyrai, nes moterų estrogenas reguliuoja šlapimo rūgšties kiekį. Tačiau pastaruoju metu podagra paplito ir tarp moterų, kurioms yra menopauzė.

Ar moterys dažnai nori sekso?

Viskas priklauso nuo pačios moters, koks partneris šalia jos, kokie jausmai juos sieja, kokia jos nuotaika, savijauta ir t.t. Reikalai, susiję su meile, seksu ir santykiais, neturi jokių taisyklių!

Ar moterys baigia?

Jei baigia - tai patyria orgazmą, atsakymas aiškus: TAIP, moterys baigia. Tačiau moterų orgazmas labai skiriasi nuo to, ką patiria vyrai. Orgazmo metu visos jaučiamės ir elgiamės labai skirtingai: vienos dejuoja, kitos sustingsta, trečias užplūsta karštis, kitas ima purtyti drebulys, vienų orgazmas trunka vos kelias sekundes, o dar kitoms gali kartotis kelis kartus iš eilės. Natūralu, kad į vyro klausimą, ar patyrė orgazmą, kai kurios moterys nuoširdžiai negali atsakyti, nes ir pačios dorai nežino. Kad malonumas nerealus, ji gali patvirtinti, bet ar jis reiškia „baigimą", ar didysis O buvo, ar ne.

KO MOTERYS NEŽINO APIE VYRUS?

Ar vyrai verkia?

Būna ir mūsų stipriems, tvirtiems vyrams jautrumo valandėlių. Juk jie tokie pat žmonės! Manoma, kad vyrai vis dėlto verkia žymiai dažniau, nei daugelis mūsų įsivaizduoja. Remiantis JAV darytos apklausos duomenimis, paaiškėjo, kad moterys vidutiniškai verkia 5,3 karto per mėnesį, o vyrai - 1,4 karto. Ech, tie mūsų verksniukai

Ar vyrai gali užsikrėsti pienlige?

Pienligė - moterų liga, kuria ypač dažnai suserga nėščiosios, tačiau kartais ji vargina ir vyrus. Tiesa, keliasdešimt kartų rečiau nei moteris. Vyrams pienligė dažnai prasideda tada, kai pastoja žmona. Nėštumo metu moters organizme susidaro palankios sąlygos vystytis grybeliui. Per lytinius santykius didelė grybelio dalis perduodama vyrui.

Ar vyrai nori vaikų?

Dėl dramatiško lyčių vaidmenų šeimoje pasikeitimo ryškėja nauja tendencija - vyrai labiau nori vaikų nei moterys. Ekspertai sako, kad mūsų visuomenėje prasidėjo „lyčių vaidmenų niveliavimasis", dėl kurio moterys tapo nepriklausomos, siekiančios karjeros, o vyrai perėmė bruožus, paprastai siejamus su moterimis: rūpestį, šeimos lizdo sukimą, troškimą auginti vaikus.

Ar vyrai įsimyli?

Taip. Žvilgtelėk į savo brangiausiąjį, meiliai žvilgčiojantį į tave. Kas tai? Ogi beprotiška, besąlygiška ir ištikima MEILĖ.