Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Dažnas norėtų baltesnių dantų, tačiau balinimo procedūros pas dantų specialistą kainuoją nemažus pinigus. Štai pateikiame jums keletą pasiūlymų, kaip namų sąlygomis ir visai paprastai padaryti savo šypseną gražesnę.

Stebuklingoji soda

Sodą reikia sumaišyti su dantų pasta ir valyti juos įprastai. Dantys turėtų po kelių naudojimų pabalti. Tačiau šią priemonę galima naudoti ne dažniau nei kartą per savaitę.

Citrinų sulčių galia

Citrinų sultimis reikia ištepti visus dantukus, palaukti penkias minutes, o kada išskalauti. Citrinų sultyse esantys komponentai padės jūsų dantims tapti baltesniems.

Skanieji obuoliai

Obuoliai - nuo seno žinomas vaisius, kurį dažnai mūsų seneliai naudodavo vietoj dantų pastos ir šepetėlio. Obuolį rekomenduojama suvalgyti prieš miegą, tai prilygsta bantų valymui ir yra naudojama balinimui.

Nuotr. Shutterstock

Egzotiškasis kokosų aliejus

Manoma, kad kokosų aliejus yra nuostabus produktas prižiūrėti ir tausoti dantis. Jis padeda organizmui įsisavinti  kalcį ir magnį, o tai labai naudinga dantims. Taip pat šis aliejus pasižymi balinančiomis savybėmis, kurios padės turėti gražesnę šypseną.

Stebuklingosios braškytės

Braškės - skanus ir veiksmingas būdas balinti dantis. Tereikia iš šių uogų padaryti tyrę, ja ištrinti dantis. Kadangi braškėse yra rūgšties, turite greitai išskalauti. Šios priemonės taip pat negalima naudoti labai dažnai.