Tačiau interneto platybėse visokių puslapių begalės. Kaip tarp jų nepasimesti? Siūlome jums apsilankyti naujame pažinčių portale www.grazimoteris.eu.

„Graži moteris“ yra skirtas apkūnioms moterims ir vyrams, kuriuos žavi rubensiškų formų, linksmos, optimistiškos, charizmatiškos dailiosios lyties atstovės.

Ši ką tik startavusi internetinė svetainė yra daugiau nei pažinčių portalas. Tai yra bendraminčių klubas, kuriame galima ne tik sutikti savo antrąją pusę. Svetainės nariai galės rasti daug naudingos informacijos apie sveikatą, madą ir kitus moterims aktualius dalykus, dalyvauti diskusijose.

Pažinčių svetainės nariams taip pat bus organizuojami įvairūs renginiai, koncertai, pasimatymai ir kitos pramogos.

Registruokitės naujoje pažinčių svetainėje ir nepraleiskite progos laimėti ne tik jūsų laukiančio TO VIENINTELIO ŠIRDĮ, bet ir šiuos nuostabius prizus, kurie palepins jus prieš Kalėdas!

Konkurso dovanas burtų keliu laimėjo:

MIGLĖ JUŠKAITĖ laimėjo akių tušą su inovatyviu lenktu šepetėliu, kuris blakstienas paverčia tarsi vėduoklėmis bei antakių tušą, kuris paryškina antakius.


AURELIJA VIZGIRDAITĖ laimėjo rytietiškų aliejų įkvėptą dušo želė su simondsijų aliejumi ir kinrožių ekstraktu bei migdolų aliejumi ir santalų ekstraktu.



ASTA AMBRAZIENĖ laimėjo subtilaus gėlių kvapo dezodorantą, atpalaiduojančią kūno želė ir tualetinį vandenį iš Jungtinių Arabų Emyratų.