Šiais laikais įsigyti ir išbandyti sekso žaisliukus nėra sunku, tačiau kaip jums šie? Ar norėtumėte pabandyti? Manome, jog dauguma tikrai nesutiktų!

Susipažinkite su įdomiausiais intymiais žaisliukais!

Realistiškos pripučiamos japonės

Tūkstančiai japonų perka šias daugiau kaip 6500 JAV dolerių kainuojančias realaus dydžio lėlės, kad patenkintų visus savo poreikius. Pagrindinis jų privalumas - stulbinamas panašumas į tikrą moterį. Galima išsirinkti iš plataus spektro veidų šukuosenų. Ir, be abejonės, visos lėlės - atsparios vandeniui.

Dirbtinė nekaltybė

Sekso žaisliuko kompanijos Gigimodo sukurta dirbtinė mergystės plėvė - tai plastikinis maišelis su netikru krauju. Šis žaisliukas tikriausiai skirtas toms, kurios turi pameluoti apie savo nekaltybę arba nori dar kartą išgyventi jos praradimą ir apsieiti be brangių plastinių operacijų, atstatančių nekaltybės plėvę.

Obamos vibratorius

Žaisliuką su JAV prezidento Baraco Obamos atvaizdu galite įsigyti vos už 35 JAV dolerius. Negana to, galite rinktis "Prezidentinį auksinį" arba "Demokratinį mėlyną".

Galvą dengiantis kūno maišas

Mintis apie buvimą suvyniotai į maišą tikriausiai nėra dažnos merginos svajonė, tačiau remiantis šio žaisliuko platintojų žodžiais, šis kūno maišas iš elasteno yra "toks patogus, kad galėtumėte praleisti jame ir visą naktį".

Gamtos mylėtojų vibratorius

Mylėkite save ir gamtą tuo pat metu su Sola - mažu kulkos formos vibratoriumi, įkraunamu saulės energija. Kokia buvimo ekologišku kaina? 70 JAV dolerių.

Puodelis - makštis

Tikriausiai kiekvienam yra tekę valgyti greitai paruošiamus makaronus. Jei užpilami makaronai gali numalšinti alkį, tai šis puodelis gali patenkinti visai kitus poreikius. Nors iš pirmo žvilgsnio jis atrodo panašus į įprastų makaronų puodelį, vos atidarius, pasidaro akivaizdu, kad tai - ne eilinis vidurnakčio užkandis. Į komplektą "paskaninimui" įeina ir "švelnus losjonas".

Hello Kitty vibratorius

Oficialiai vadinamas kaklo masažuokliu, tai vienas iš Hello Kitty kolekcijos daiktų, kuris gali būti rastas tik Japonijoje. Vis dėlto keletas šio daikto ypatybių tiesiog neatitinka kaklo masažuoklio modelio. Pirmiausia, tai dydis ir forma. Antras įrodymas - vibravimo galimybė. O kas sakė, kad šis prekės ženklas skirtas tik vaikams?

Pagalvė - moters kojos

Paprastai, galvotumėte, kad galvą pailsinti galite ant savo antrosios pusės kelių. Tik ne Japonijoje! Čia galima įsigyti moters kojų formos pagalvę, kurią noriai perka daugybė vyrų.

Aukso vertės vibratorius

Tai brangiausias pasaulyje vibratorius - paauksuotas 18 karatų auksu, sveriantis maždaug 140 gramų ir beveik 8 centimetrų ilgio. Šio Švedijoje pagaminto žaisliuko kaina mažmeninėje prekyboje siekia 1500 JAV dolerių.