Šįkart siūlome išbandyti pasigaminti čeburekų su ypatingu ingredientu.

Ingredientai:

0,5 kg vištienos faršo
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
3-4 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens
3 kiaušiniai
50 g degtinės
50 g aliejaus
50 ml sultinio
prieskoniai, druska, pipirai
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Miltus užpilti stikline verdančio vandens, įpilti aliejaus, degtinės, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, suberti prieskonius ir viską gerai išmaišyti iki gausis elastinga masė.

Palikite tešlą šiek tiek pastovėti. Tuo metu paruoškite įdarą - susmulkinkite svogūną, česnaką, sumaišykite su faršu. Įpilkite sultinio. Formuokite čeburekus ir kepkite aliejuje iki auksinės spalvos.

Slaptasis patiekalo ingredientas - degtinė neleidžia patiekalui prisigerti tiek riebalų.