Šįkart siūlome išbandyti pasigaminti čeburekų su ypatingu ingredientu.
Ingredientai:
0,5 kg vištienos faršo
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
3-4 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens
3 kiaušiniai
50 g degtinės
50 g aliejaus
50 ml sultinio
prieskoniai, druska, pipirai
aliejaus kepimui
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
3-4 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens
3 kiaušiniai
50 g degtinės
50 g aliejaus
50 ml sultinio
prieskoniai, druska, pipirai
aliejaus kepimui
Gaminimas:
Miltus užpilti stikline verdančio vandens, įpilti aliejaus, degtinės, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, suberti prieskonius ir viską gerai išmaišyti iki gausis elastinga masė.
Palikite tešlą šiek tiek pastovėti. Tuo metu paruoškite įdarą - susmulkinkite svogūną, česnaką, sumaišykite su faršu. Įpilkite sultinio. Formuokite čeburekus ir kepkite aliejuje iki auksinės spalvos.
Slaptasis patiekalo ingredientas - degtinė neleidžia patiekalui prisigerti tiek riebalų.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (16)